Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Da li je to zato što su žene generalno delotvornije, praktičnije i organizovanije nego muškarci, ili što bolje znaju šta hoće, ili što su svesnije da se propuštene prilike ne nadoknađuju, da je sutra neizvesno, a da se sada upravo dešava i neumitno prolazi?

Ah, verovatno zbog svega navedenog.

Žena će možda propustiti priliku za izlazak i dobar provod ili za seks, ako je nezadovoljna frizurom ili je boli stomak, ako nije depilirana ili ima menstruaciju, ali sve ovo isto tako može da prevaziđe, ako ima onaj osećaj ma šta me briga, jednom se živi. Ako ima osećaj da bi radije radila nešto drugo na nekom drugom mestu i da treba da se drži podalje i od provoda i od seksa, verovatno je totalno u pravu i u tom slučaju ništa i ne propušta.

landscape nrm 1424213429 lovers Muškarcima treba raspoloženje, ženama prilika

Ako se koleba, ona će dopustiti da je nagovore, a ako je već nagovorena, onda će da se potrudi i da učestvuje. Inače je besmisleno. Šta god da je u pitanju.

E, muškarci, oni mnogo drže do svog raspoloženja. Stalno moraju da ga popravljaju i da utiču na njega i podložni su kvarenju raspoloženja, isto kao i popravljanju. Oni su nekako u pravom raspoloženju onda kad bi svaka žena rekla da su već neprijatno pijani, ili onda kad se ljuto oštre da se unezvere od alkohola, ili da se najzad smuvaju sa curom koju muvaju, a obično i jedno i drugo.

Editors choice