Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Kada vi i vaš partner dospete u onu “tešku” fazu veze u kojoj je svaki zajednički trenutak stresan, najbolji lek je komunikacija. Muškarcima je mnogo teže da pokažu svoje emocije nego devojkama. Jednostavno, ne žele da se otvore i pričaju o problemima. U tim situacijama je najbolje otkriti šta je ono što mu smeta ili što ga muči. Ne mora uvek da znači da je problem u vama. Možda ga muče problemi na poslu ili u porodici. Pomoću ovih saveta rešićete se problema na duže vreme, a vaša komunikacija biće mnogo bolja.

prijatelj u braku Kako ga nagovoriti da priča ako on to ne želi?

Izaberite pravi trenutak za priču. Ne pokušavajte da razgovarate sa njim u automobilu ili ukoliko imate nekoliko minuta do odlaska na posao. Ako želite da imate značajan razgovor sa vašim partnerom započnite ga kada oboje imate dovoljno vremena.

Pričajte manje od njega. Žene uglavnom pričaju više od muškaraca jer žele da budu sigurne da ih partner zaista i sluša. Takođe, žene imaju tendenciju da svoju priču detaljnije opisuju. Ovo može uplašiti vašeg partnera i učiniti da ne želi da priča i da se otvori. Umesto bespotrebnih detalja, svedite svoj govor na minimum i pustite njega da kaže ono što misli.

Editors choice