Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Znate onaj osećaj kada skinete koji kilogram viška, obučete neki donji veš i hrabro stanete ispred ogledala. Vau, ponosno mislite u sebi, pa se smeškate i osećate moćno. E baš taj osećam želim da zamislite. Lepo je, zar ne?! Verovatno isti osećaj imate kada položite težak ispit ili dobijete na poslu projekat koji toliko želite, ali ja bih se zadržala na ogledalu i mom novom seksi telu. Položeni ispit i neki poslovni uspesi ne mogu nikada kod žene da izazovu osećaj zadovoljstva kao strava novo telo. Verovatno me sada tri posto populacije žena koje nikada nisu imale problema sa kilogramima uopšte ne razumeju, ali, drage moje, ja vam već dovoljno zavidim na metabolizmu da bih vam se sada dodatno pravdala nad svojim stavom šta ženu čini srećnom!

Elem, isti taj uzvišeni osećaj imam kada ga pogledam ujutru kako leži pored mene. Njega. Nisam vam ja jedna od onih romantičnih devojčica koje lepršaju u svojim roze haljinicama kroz život, naprotiv. Zbog toga sam se i bojala da mi je prosto nemoguće da doživim to čarobno jutro, ali tako prokleto nisam bila u pravu.

Best top desktop romantic wallpapers hd wallpaper romantic pictures 27 Ispovest jedne srećnice: E, baš ga volim!

Gledam ga nešto, da vam kažem iskreno nije neki lepotan, zgodnjikav jeste, ali opet nije jedan od frajera za kojim se okreće grupa studentkinja. Jok, nije on iz te priče. ETF-ovac je, onako nenametljivo duhovit i tendenciozno moj. I znate kako sam srećna što je baš on moj. Ili ja njegova. U stvari u pravoj ljubavi to vam je nevažno, jer je sve vaše. Kako dublje ulazite u neki kvalitetan odnos polako kapirate koliko taj neko utiče na vaše stavove, odluke, poteze i da polako niste jedini “Svoj lični gazda” i onaj prekoputa ima udela u vlasništvu vašeg lika i dela. I baš je lepo kada sa nekim gradite lepšu i bolju sebe.

Editors choice