Žene ovakva vest ne bi trebalo da iznenadi. Muškarci i žene imaju različit pristup vezama. Uprkos rastu opuštenog viđanja radi seksa i damama koje su sve darežljivije u spavaćoj sobi, ipak je jasno da žene poistovećuju fizičku intimu sa ljubavlju. Žena koja prospe dušu muškarcu, oseća da je taj muškarac veoma privači, a čak i ne mora da spava sa njim. Muškarci su sposobni da razlikuju privlačnost i ljubav vrlo lako. Žene pružaju fizičku intimu da bi dobile ljubav, a muškarci daju ljubav da bi dobili fizičku intimu.

n50 Emotivne afere: Kako sve počinje?

Emotivne afere su česta pojava

Sa tačke gledišta muškarca, nema ništa pogrešno u razvijanju veze sa ženom, sve dok se ne prenese i na fizički odnos. Za muškarca, veza koja ne uključuje i fizički aspekt, ne znači ništa posebno – i dalje je lagano, opušteno viđanje.

Sa promenom u načinu života, radnim mestima na kojima možete naći i žene i muškarce, brojnim izlascima i novim poznanstvima, jasno je da se mogućnost da upoznate nekog novog proširila. Stoga, sve je više afera – što fizičkih, to i emotivnih – te i mnogo više briga i razočaranja.

Ako ste u aferi – bilo fizičkoj ili emotivnoj – setite se da je ovo jedna od (trenutno) malih stvari koja može da vam rasturi brak ili divnu zajednicu. Naročito ako je to tajna za koju barem jedna ili dve osobe znaju… U laži su kratke noge, i sve se na kraju otkrije!

Tekst: Maja Luković

Comments