Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Da li sve afere moraju da se vrte oko seksa? Ponekad nije potreban nagon da bi se otpočela afera. Sve što je potrebno su emocije. I u tom trenutku nastaju emotivne afere.

Postoji verovanje da muškarci i žene ne mogu da budu prijatelji (barem ne bliski prijatelji), jer se fizička privlačnost uvek ispreči, pa je prijateljstvo osuđeno na propast. Čak i ako jedno ne želi da spava sa ovim drugim, ta fizička privlačnost je prisutna. Međutim, ne možemo baš da se složimo sa ovim. Postoji dosta muškaraca i žena koji su vrlo bliski, a opet, nikada ništa među njima nije bilo, niti ijedno od njih želi da se to promeni.

158 Emotivne afere: Kako sve počinje?

Da li i vi mislite da muškarac i žena mogu da budu prijatelji?

Odete na poneki ručak, večeru, ali prećutite suprugu ili momku. Ipak, želite da izbegnete bespotrebne rasprave, scene, pitanja. Logično je da ćete na tom ručku/večeri flertovati, zadirkivati jedno drugo i da ćete se čudno zagrliti pri rastanku. Ali, sve ovo vam samo ulepša dan. A krucijalna stvar cele priče je da se niste ni poljubili, a kamoli spavali zajedno. Pa, zašto ne biste nastavili sa ovim?

Zato! Zapravo, ovakva vrsta prijateljstva može da nanese veliko zlo vašoj postojećoj vezi. Jer na ovaj način postajete emotivno bliski sa tim svojim prijateljem, te se upravo tu razvije emotivna afera. Imati emotivnu aferu je novi ekvivalent neverstvu. Izgleda kako je razmena strahova, nadanja, snova, tajni sa nekim jednako opasna kao i dobra, stara razmena telesnih tečnosti.

Editors choice