Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Da li sve afere moraju da se vrte oko seksa? Ponekad nije potreban nagon da bi se otpočela afera. Sve što je potrebno su emocije. I u tom trenutku nastaju emotivne afere.

Postoji verovanje da muškarci i žene ne mogu da budu prijatelji (barem ne bliski prijatelji), jer se fizička privlačnost uvek ispreči, pa je prijateljstvo osuđeno na propast. Čak i ako jedno ne želi da spava sa ovim drugim, ta fizička privlačnost je prisutna. Međutim, ne možemo baš da se složimo sa ovim. Postoji dosta muškaraca i žena koji su vrlo bliski, a opet, nikada ništa među njima nije bilo, niti ijedno od njih želi da se to promeni.

158 Emotivne afere: Kako sve počinje?

Da li i vi mislite da muškarac i žena mogu da budu prijatelji?

Odete na poneki ručak, večeru, ali prećutite suprugu ili momku. Ipak, želite da izbegnete bespotrebne rasprave, scene, pitanja. Logično je da ćete na tom ručku/večeri flertovati, zadirkivati jedno drugo i da ćete se čudno zagrliti pri rastanku. Ali, sve ovo vam samo ulepša dan. A krucijalna stvar cele priče je da se niste ni poljubili, a kamoli spavali zajedno. Pa, zašto ne biste nastavili sa ovim?

Zato! Zapravo, ovakva vrsta prijateljstva može da nanese veliko zlo vašoj postojećoj vezi. Jer na ovaj način postajete emotivno bliski sa tim svojim prijateljem, te se upravo tu razvije emotivna afera. Imati emotivnu aferu je novi ekvivalent neverstvu. Izgleda kako je razmena strahova, nadanja, snova, tajni sa nekim jednako opasna kao i dobra, stara razmena telesnih tečnosti.

Editors choice