Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Žene kukaju za dobrim, nežnim, razumnim, pažljivim, posvećenim muškarcima, a zaljubljuju se u nadrndane frajere, koji ih tretiraju kao smetnju, a kad im poklone pažnju, to je kao da su im poklonili fabriku zlatnih poluga. Pa kad ih posle ignorišu, one i dalje čeznu za onim onolikim zlatom i uopšte ne primećuju bisere pred svojim nogama. Gaze ih u blato, ponašajući se kao… hmm… izvesne životinje pred koje ne treba bacati bisere.

Utisak koji ostavlja otvaranje i dostupnost nekog ko je zatvoren i nedostupan, zasenjuje svaku postojanost, koju nudi neki pristojan momak, koji lepo vidi šta se dešava.

Njemu ne fali ni pamet, ni šarm, niti loše izgleda, samo nije drkadžija.

I kad prođemo kroz pubertetsko iskustvo zaljubljivanja u nekog ko nam pokida srce svojom ohološću i povremenom dostupnošću, pri čemu nam svi dobri momci nude utehu, ali oni su svi naši drugari i baš su zlatni, ali nisu on, stvari se uopšte ne promene.

Ali, isto iskustvo se taloži. Sledeće je ozbiljna veza sa ozbiljnim drkadžijom. U kojoj shvatite da je površnost, egocentričnost, sebičnost, surovost, hladnoća i nedostatak ljubavi više nego što ste ikada htele da iskusite i shvatite. Posle ratničkog napora da održite vezu, pomišljajući na brak i decu sutradan, shvatate da ste u toj vezi potpuno same. Sav emotivni posao je vaš. Sva ljubav, drama, svađe, mirenja, druženja, osamljivanja, sve što radite zajedno, sve je to vaš posao. On samo isklizne u svakom zgodnom trenutku. I kad pomislite da treba da imate decu sa takvim tipom, jasno vam je da biste i u tome bile same. Tu se negde entuzijazam ugasi i nastupi tuga.

On se neće promeniti.

Ali. Draga. Moja. Ženo.

Problem uopšte nije u njemu.

Nego u tebi.

male female friends Dobri muškarci, najbolji drugovi

Editors choice