Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

1/2

Žene kukaju za dobrim, nežnim, razumnim, pažljivim, posvećenim muškarcima, a zaljubljuju se u nadrndane frajere, koji ih tretiraju kao smetnju, a kad im poklone pažnju, to je kao da su im poklonili fabriku zlatnih poluga. Pa kad ih posle ignorišu, one i dalje čeznu za onim onolikim zlatom i uopšte ne primećuju bisere pred svojim nogama. Gaze ih u blato, ponašajući se kao… hmm… izvesne životinje pred koje ne treba bacati bisere.

Utisak koji ostavlja otvaranje i dostupnost nekog ko je zatvoren i nedostupan, zasenjuje svaku postojanost, koju nudi neki pristojan momak, koji lepo vidi šta se dešava.

Njemu ne fali ni pamet, ni šarm, niti loše izgleda, samo nije drkadžija.

I kad prođemo kroz pubertetsko iskustvo zaljubljivanja u nekog ko nam pokida srce svojom ohološću i povremenom dostupnošću, pri čemu nam svi dobri momci nude utehu, ali oni su svi naši drugari i baš su zlatni, ali nisu on, stvari se uopšte ne promene.

Ali, isto iskustvo se taloži. Sledeće je ozbiljna veza sa ozbiljnim drkadžijom. U kojoj shvatite da je površnost, egocentričnost, sebičnost, surovost, hladnoća i nedostatak ljubavi više nego što ste ikada htele da iskusite i shvatite. Posle ratničkog napora da održite vezu, pomišljajući na brak i decu sutradan, shvatate da ste u toj vezi potpuno same. Sav emotivni posao je vaš. Sva ljubav, drama, svađe, mirenja, druženja, osamljivanja, sve što radite zajedno, sve je to vaš posao. On samo isklizne u svakom zgodnom trenutku. I kad pomislite da treba da imate decu sa takvim tipom, jasno vam je da biste i u tome bile same. Tu se negde entuzijazam ugasi i nastupi tuga.

On se neće promeniti.

Ali. Draga. Moja. Ženo.

Problem uopšte nije u njemu.

Nego u tebi.

male female friends Dobri muškarci, najbolji drugovi

Editors choice