Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

1/2

Pa, postoje i drugi sajtovi za muvanje, prema kojima možda gajite predrasude, jer mislite da su tamo veće šanse da komunicirate sa frikovima i psihopatama.

Zato na starom dobrom Facebook-u možete sa malo više poverenja da četujete i flertujete. Pa da razmislite da li hoćete da se vidite na Skype-u. I da blokirate likove, ako vam se ne dopadaju.

Nije tako teško steći uvid u skicu nečije ličnosti, elektronskim putem.

Činjenica da se sa nekim najpre dopisujete, jeste prvi eliminacioni krug. Ako ste pismeni, užasno će vam smetati greške u pravopisu, ali ćete ih verovatno svrstati u neoprostive i one koje možete da tolerišete, u zavisnosti koliko vam je zabavno da sa nekim četujete.

Onome ko vam je zanimljiv i duhovit, sa kim imate o čemu da pričate, oprostićete gramatičke nespretnosti i pomislićete da svakako ne treba da presuđujete tako površno i da momku treba dati šansu, odnosno, prihvatićete poziv na pravi sastanak uživo, odnosno, ako vas ikada pozove.

Možda je vama čet-flert sasvim dovoljan da vas drži u formi, da se osećate privlačno, tajnovito, nevaljalo, ali možda je i njemu. Ako ne postoje geografske prepreke, nema razloga da kontakt koji ste započeli na Facebook-u ne produžite susretom uživo.

instagramflirting LargeWide Daj mi čet flert!

Veće su šanse da ćete na taj način upoznati nekoga, nego da svake večeri obilazite kafiće.

Editors choice