Pa, postoje i drugi sajtovi za muvanje, prema kojima možda gajite predrasude, jer mislite da su tamo veće šanse da komunicirate sa frikovima i psihopatama.

Zato na starom dobrom Facebook-u možete sa malo više poverenja da četujete i flertujete. Pa da razmislite da li hoćete da se vidite na Skype-u. I da blokirate likove, ako vam se ne dopadaju.

Nije tako teško steći uvid u skicu nečije ličnosti, elektronskim putem.

Činjenica da se sa nekim najpre dopisujete, jeste prvi eliminacioni krug. Ako ste pismeni, užasno će vam smetati greške u pravopisu, ali ćete ih verovatno svrstati u neoprostive i one koje možete da tolerišete, u zavisnosti koliko vam je zabavno da sa nekim četujete.

Onome ko vam je zanimljiv i duhovit, sa kim imate o čemu da pričate, oprostićete gramatičke nespretnosti i pomislićete da svakako ne treba da presuđujete tako površno i da momku treba dati šansu, odnosno, prihvatićete poziv na pravi sastanak uživo, odnosno, ako vas ikada pozove.

Možda je vama čet-flert sasvim dovoljan da vas drži u formi, da se osećate privlačno, tajnovito, nevaljalo, ali možda je i njemu. Ako ne postoje geografske prepreke, nema razloga da kontakt koji ste započeli na Facebook-u ne produžite susretom uživo.

instagramflirting LargeWide Daj mi čet flert!

Veće su šanse da ćete na taj način upoznati nekoga, nego da svake večeri obilazite kafiće.

Comments