Loren Konrad, bivša zvezda rijaliti šoua i modna dizajnerka, organizovala je žurku povodom svog venčanja, koja je bila praznik za oči. Ukoliko vam nije poznato, ovakva žurka (bridal shower), organizuje se neposredno pred venčanje, a gosti donose poklone i igraju igrice, te uživaju u hrani i piću. Dakle nije isto što i devojačko veče, mirnije je, elegantnije i podrazumeva i dobijanje poklona. Veoma je popularna u Americi, Kanadi i na Novom Zelandu.

Naravno, ovakva žurka Loren Konrad morala je da bude nešto izuzetno. Prirodno cveće, posuđe sa cvetnim šarama i zlatni escajg, samo su neki od detalja koji su oduševili njene goste.

Na našu sreću, Loren, ali i njene gošće, zabeležile su najlepše detalje sa ove žurke i objavile fotografije na društvenim mrežama. Mi vam izdvajamo neke od njih, a ukoliko vi ne planirate da organizujete žurku ovog tipa, ove ideje možete iskoristiti za dekoraciju žurke nekog drugog tipa, ili samog venčanja.

Žurka povodom venčanja Loren Konrad Escajg Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad koktel Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad Mlada Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad Ruže Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad šoljice Žurka povodom venčanja Loren Konrad

Lenka Gatić

Comments