Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

1/5

Svi volimo venčanja poznatih. Njihova venčanja su spektakularna, veličanstvena i veoma glamurozna. Bar na trenutak, većina nas, mašta da je na njihovom mestu ili da smo gosti na tom spektaklu, da su oči poznatih i paparaca uprte u nas. Njihova venčanja obično prate pripreme o kojima se nedeljama, pa čak i mesecima, govori i vlada neko posebno uzbuđenje kao da smo mi glavni akteri te predstave.

Svako venčanje je bajka za sebe, a citiraću biskupa koji je venčao Princa Vilijama i Kejt Midlton:”Svako venčanje je kraljevsko“. I zaista jeste. Bilo da se venčavaju poznati ili običan svet, kada je ta ceremonija u pitanju, vlada posebna euforija, uzbuđenje i raspoloženje. Suvišno je reći da su njihova venčanja skupa i neverovatno luksuzna, a mi vam predstavljamo poznate čija su venčanja izazvala posebnu pažnju.

Hilari Daf i Majk Komri

Iako Hilari Daf i sportska hokejaška zvezda Majk Komri nisu imali srećan brak i ubrzo nakon venčanja usledio je razvod, njihova ceremonija bila je romantična i spektakularna, a mlada je izgledala predivno u beloj, sirena venčanici.

Hilari Daf i Majk Komri Zbog ovih venčanja poznatih jedva čekamo svoje venčanje

Editors choice