Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

1/5

Svi volimo venčanja poznatih. Njihova venčanja su spektakularna, veličanstvena i veoma glamurozna. Bar na trenutak, većina nas, mašta da je na njihovom mestu ili da smo gosti na tom spektaklu, da su oči poznatih i paparaca uprte u nas. Njihova venčanja obično prate pripreme o kojima se nedeljama, pa čak i mesecima, govori i vlada neko posebno uzbuđenje kao da smo mi glavni akteri te predstave.

Svako venčanje je bajka za sebe, a citiraću biskupa koji je venčao Princa Vilijama i Kejt Midlton:”Svako venčanje je kraljevsko“. I zaista jeste. Bilo da se venčavaju poznati ili običan svet, kada je ta ceremonija u pitanju, vlada posebna euforija, uzbuđenje i raspoloženje. Suvišno je reći da su njihova venčanja skupa i neverovatno luksuzna, a mi vam predstavljamo poznate čija su venčanja izazvala posebnu pažnju.

Hilari Daf i Majk Komri

Iako Hilari Daf i sportska hokejaška zvezda Majk Komri nisu imali srećan brak i ubrzo nakon venčanja usledio je razvod, njihova ceremonija bila je romantična i spektakularna, a mlada je izgledala predivno u beloj, sirena venčanici.

Hilari Daf i Majk Komri Zbog ovih venčanja poznatih jedva čekamo svoje venčanje

Editors choice