Da li ste nekada razmišljali o tome koliko je vredan nakit koji nose poznati? Ono što je u Holivudu svakako zanimljivo jeste upravo to da javne ličnosti ne propagiraju preskupe komade, ali ne možemo da ne primetimo da se tu i tamo zadesi poneki dijamant na prstu vaše najdraže zvezde.

Odlučili smo da sa vama podelimo primere prstenja poznatih ličnosti koji su nas ostavili bez daha, kao i njihova vrtoglava cena. Čitavi milioni za jedan blještav sekund na ruci!

Adele

Ako bismo pričali o njoj, prva asocijacija je svakako vanserijski pevački i umetnički talenat, a odmah zatim i njena fizička transformacija, uspeh o kom mnogi sanjaju, ali i istančan i jedinstven ukus za modu. Na njenoj ruci već izvesno vreme sija vernički prsten i to ne bilo kakav, već pravi dijamant! I zaista, nemoguće je ne primetiti ga. Kako nezvanično prenose drugi mediji, ovo je dijamant koji vredi oko milion dolara.

Ona ga ne kombinuje sa drugim prstenjem, jer je sam po sebi vrlo efektan, dijamant je ovalnog oblika i precizno je zakačen za tanak prsten, što znači da je kreatoru zamisao bila da dijamant bude u prvom planu, i jasno je da je u tome uspeo!

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Adele (@adele)

Pročitajte i ovo:  Podkasti pomoću kojih ćete manifestovati srodnu dušu

Mariah Carey

Psten koji nosi vredi 9 miliona dolara, a dijamant ima čak 35 karata. I pored toga, Mariah je poznata po skupocenom nakitu i trudi se da očara publiku u svakoj mogućoj prilici. Baš zbog efektnog nakita, za autfite bira prosečne i pristupačne stvari, pa je često možemo videti u običnim kaputima, haljinama koje su dostupne i u online prodavnicama i koje svako može da priušti. Jasno je da nema želju da dokazuje svoj status, ali nakit joj nesumnjivo predstavlja svojevrsnu strast.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Mariah Carey (@mariahcarey)

 

Jennifer Lopez

Jennifer se na ovoj listi podrazumeva, ali kolekcija skupocenih dijamanata koju ima je velika. Ipak, izdavajamo prsten koji uvek nosi, a na poklon ga je dobila od svog izabranika – Bena Afflecka. Može se primetiti kako često poziraju ispred objektiva, a čini se kao da J. Lo u prvi plan želi da istakne skupoceni dijamant. 

Zanimljivo je to da ona ne bira svečane autfite kako bi ga nosila, već to radi u svim mogućim situacijama, pa čak i dok pozira potpuno rekalsirana uz koktel i laganu košulju. Očigledno da je emotivno vezana za ovaj komad nakita i da kod nje ima dublju simboliku i sentimentalnu vrednost. A ako se ljubavna priča ovog para sagleda iz svih uglova, nekako se i podrazumeva da obožavaju sve što su jedno drugom pružili.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo)

Paris Hilton

Modni trendovi koje je pokretala svakako su podrazumevali skupe i dragocene komade garderobe i nakita, ali i drugih zanimljivih aksesoara. Može se reći da je nebrojano mnogo puta zadala domaći zadatak modnoj sceni i zato je njen ukus za modu nešto o čemu svi pišu. Ista priča je i sa nakitom, pa zato Paris može da se pohvali prstenjem od milion dolara, a jedan od najpoznatijih je upravo ovaj koji sija na njenoj ruci.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Revista L’Officiel Brasil (@lofficielbrasil)

 

Pročitajte i ovo: Kako treba da izgleda verenički prsten? 7 trendova koji će biti popularni u 2023.

Naslovna fotografija: instagram.com/lofficielbrasil

Dragana Stojanović 

Comments