Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Vilijem Pol Jang (William Paul Young) je ovu knjigu izbacio u prodaju maja 2007. godine. Postao je USA Today bestseller 8. juna 2008. godine, prodavši milion kopija. Nalazio se na listi najboljih prodavača u “New York Times”-u od juna 2008. do početka 2010. Osvojio je “Diamond” nagradu za prodaju 10 miliona kopija, i to u 2009. godini.

146 William Paul Young: “Koliba”

Knjiga “Koliba”

Budući da se sve više pišu knjige koje nisu preciznog žanra, “Koliba” je na Vikipediji hrišćanska fikcija, dok se na drugim sajtovima može naći podatak da je drama i triler. S obzirom na to da se glavni lik upoznaje sa svetim trojstvom (Svetim Ocem, Sinom i Duhom), može se reći da je hrišćanska fikcija, a začudiće vas i to da nisu svi muškog pola.

Knjiga se zasniva na kidnapovanju najmlađe kćerke, jedne od petoro dece, glavnog lika Mekenzija Filipsa (Mackenzie Philips), a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu. Odlazi u kolibu u kojoj se, naravno, najveći događaji odvijaju, saznaje mnogo različitih i čudnih stvari, i pronalazi svoju kćerku. Pored nje, ono što tamo zatiče, zauvek će ga izmeniti.

Da li je mrtva ili ne, saznaćete ako pročitate knjigu.

Pitanja koja se pojavljuju u ovom romanu su ona ista koja svi mi nosimo duboko u sebi. Čitajući knjigu, saznaćete odgovore polako i precizno, baš kao i glavni lik, čak i na jedno od najčešćih pitanja: “Ako je Bog svemoguć i pun ljubavi, zašto u svetu i dalje postoje bol i zlo?”

I ko zna, možda će vas odgovori koje će Mekenzi dobiti preobraziti, kao što su preobrazili i njega. Ali ono što je sigurno – poželećete da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu.

Tekst: Filip Milić

Editors choice