Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/09/naslovna-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

WannabeMagazine.com je najpopularniji fashion, beauty & lifestyle web magazin na Zapadnom Balkanu. Više od 100 saradnika redakcije svakodnevno doprinosi originalnim dnevnim sadržajem (članci, vesti i intervjui).

Wannabemagazine aplikacija WannabeMagazine.com aplikacija!

Svakodnevno pratite vesti iz sveta mode, lepote, umetnosti, dizajna, kulture, mesečne, nedeljne i ljubavne horoskope… Pročitajte blogove na aktuelne životne teme i zabavne tekstove iz rubrike “Dating i Sex”. Za sve mlade poslovne ljude tu je rubrika “Biz Life”, a za one koji žive zdravim životom rubrika “Fitness”. Fashion, Beauty i Lifestyle vodič je mesto na kome ćete moći da živite sa puno stila! Na jednom mestu u okviru svake od pomenutih kategorija moći ćete da pronađete sve neophodne informacije, da saznate novosti i bolje se upoznate sa određenom uslugom.

Posetite nas i proverite zašto smo proglašeni za “Najbolji modni regionalni web projekat”, kao i zašto smo “Najbolji sajt u Srbiji po izboru publike”.

Aplikaciju skinite na ovom linku!

Editors choice