Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Nagrada Emi (Emmy Award) je nagrada koja se dodeljuje za američku televizijsku produkciju i smatra se ekvivalentom Oskaru.

Postoji nekoliko različitih kategorija u kojima se dodeljuju nagrade. Stručni žiri, koji donosi odluku o pobedniku, čine tri organizacije: Akademija televizijske umetnosti i nauka, Nacionalna akademija televizijske umetnosti i nauka, kao i Međunarodna akademija televizijske umetnosti i nauka.

Vrlo je interesantna činjenica da je prva ceremonija dodele Emi nagrada bila održana davne 1949. godine, a prva osoba koja je na toj dodeli Emi nagrada osvojila istu – bila je Širi Dinzdejl.

Čuvena statua nagrade Emi je zlatna i ima oblik žene sa krilima koja drži atom. To je postao simbol televizijske akademije za uzdizanje umetnosti na televiziji, a osoba odgovorna za izgled statue je inženjer Luis Mekmanus.

Kao što možete da vidite, dodela Emi nagrada ima dugu i lepu tradiciju. Svake godine, polovinom septembra – kada se održava ova ceremonija, mnogo prelepih dama – nominovanih u različitim kategorijama, prošeta crvenim tepihom u isto tako prelepim haljinama. Mi ćemo vam ovog puta izdvojiti 10 najlepše obučenih dama na dodelama Emi nagrada ikada.

Priču o najlepše obučenim damama počinjemo zanosnom Latinoamerikankom, Sofijom Vergarom. Žena koja na fin i odmeren način zna da istakne svoju senzualnost i zavodljivost, na dodeli Emi nagrada 2011. godine na sebi je imala božanstvenu haljinu Vera Wang. Celokupni izgled upotpunila je nakitom Lorraine Schwatz.

slika15.jpg5 Wannabe Stras: Najbolje obučene poznate ličnosti na dodelama Emi nagrada ikada

Editors choice