Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena sveta. S druge strane ona je takođe jedna od najtalentovanijih glumica našeg vremena koja ima nepogrešiv osećaj za modu. Njen životni saputnik i partner Bred Pit plavokosi je zavodnik na kojeg nijedna žena ne ostaje ravnodušna. On je takođe uvek maksimalno doteran, pakleno zgodan i večno lep.

Anđa kao prava diva preferira duge raskošne hajline u kojima osvaja crvene tepihe širom sveta. Njen omiljeni brend je Saint Laurent, čiju obuću i ostale odevne komade posebno preferira. Takođe, često je možemo videti i u haljinama Michale Kors, Versace i Jenny Packham.

Bred, s druge strane, prati trend večite elegancije i muževnih odela, “opušteni” look, ali, ako malo bolje pogledamo, i te kako ćemo videti da je sve baš na svom mestu. Ono što posebno krasi ovog plavookog zavodnika jeste to što on ne preza od toga da svoju izabranicu poljubi kad god to poželi, obavezno je zagrli i ponosi se time što je ima. Idealan par, savršeno stilizovani i odlično izgledaju – pogledajte i sami.

Fotografija 17 Wannabe Stars: Najstilizovaniji par   Anđelina Džoli i Bred Pit

 Nastavak pročitajte ovde!

 

Comments