Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Oni kažu leto – mi mislimo more. Obožavamo ovo godišnje doba i još u prethodnom se radujemo odlasku na letovanje i uživanju u nekoliko odabranih dana. Svako od nas ima različite kriterijume kada je reč o odabiru idealne letnje destinacije, ali bez obzira da li ste od onih što na plažu stižu u podne i letovanje vezuju za noć i koktele ili ste od onih spomeniko-manijaka koji ne podnose pomisao da mogu da propuste neki znameniti objekat, složićete se – more je svakom ponaosob najvažnija stavka kada je reč o letnjem odmoru.

Za ljubitelje morskih aktivnosti i vodene rekreacije, pripremili smo nekoliko sportskih aktivnosti u vodi, pa u zavisnosti gde se uputite i kolike su vam ambicije, okušajte se u nekim od ovih predloga, a mi vam garantujemo stopostotnu zabavu i nezaboravno iskustvo.

Parasailing

Blaža verzija padobranstva koja će vam pružiti neverovatan osećaj. I dok je za vas pričvršćena ogromna, specijalno dizajnirana kupola nalik padobranu, sa druge strane vas vuče manji brod, gliser ili čamac. Ako je mašina dovoljno snažna, istovremeno može da pokreće i do tri osobe. Oni koji su ga probali, jednoglasno konstatuju da je reč o uzbudljivom i bezbednom ekstremnom sportu.

Parasejling iznad plavog mora Wannabe Magazine: Letnje igre i morska avantura   Vodeni sportovi

Prava stvar za ljubitelje visine i vode

Nastavak teksta pročitajte ovde.

 

Editors choice