Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

ovan3 Wannabe Magazine: Horoskop 29. jun – 6. jul

Ova nedelja donosi srećnu fazu u polje kuće i porodice. Jupiter se premešta u Raka i tu će ostati godinu dana, što će doneti dobru sreću po pitanju ličnih stvari. Planovi da se preselite na veće mesto ili da proširite porodicu mogu uslediti iz ovoga. Merkur postaje retrogradan, takođe, pa odgodite planove da potpisujete bitne dogovore ili ugovore ili da kupujete preskupe stvari. Otklonite konfuziju kako bi se neki emotivni problem zacelio. Romantične prilike postaju dostupne!

bik3 Wannabe Magazine: Horoskop 29. jun – 6. jul

Ako stvorite i održite dobre veze, mogu da vam se ukažu mnoge prilike. Jupiterovo pomeranje u Raka podstiče vas da ponovo stupite u kontakt sa starim prijateljima i članovima porodice. Razmislite o pisanju te knjige koju već dugo želite da napišete. Bilo šta što je u vezi sa pisanjem, medijima, prodajom ili komunikacijom vam može doneti dobru sreću. Istražite svoje opcije i planirajte unapred, ali nemojte praviti velike korake, barem ne još uvek. Misteriozan romantični sastanak bi vas mogao zaintrigirati. Zabava u okviru porodice bi vam tokom vikenda mogla doneti radost.

blizanci3 Wannabe Magazine: Horoskop 29. jun – 6. jul

Finansije su u poslednje vreme pokazivale znake zastoja, međutim, od ove nedelje pa nadalje, stvari postaju bolje. Jupiter je bacio svoj blagoslov na pitanja novca, donoseći prilike i šanse na kojima možete da poradite. Jedini trenutni problem je retrogradni Merkur koji od sada pa naredne tri nedelje upravlja vašim životom. Finansijska pitanja mogu biti odložena. Takođe, gledajte da čuvate lične stvari. Topao razgovor i flert vas može podstaći da razmenite brojeve sa nekim.

Ceo horoskop pročitajte ovde.

 

Editors choice