Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Tina Tarner (Tina Turner) je otkrila glavni razlog zbog kog je odabrala takvu, vrlo neobičnu venčanicu. Pevačica je na dan svog venčanja za nemačkog muzičkog producenta Ervina Baha (Erwin Bach) nosila izuzetnu zelenkasti taft prekriven crnom svilom od tila. Par je rekao sudbonosno “Da” na svojoj raskošnoj ceremoniji u svojoj kući na obroncima jezera Zurich, u Švajcarskoj, gde su im se pridružili gosti iz sveta poznatih uključujući Opru Vinfri (Oprah Winfrey) i Brajan Adams (Bryan Adams)

Tina je otkrila da je zapazila svoju haljinu Giorgio Armani  na modnoj pisti u Bežingu.
“Pomislila sam: Ja ovu haljinu moram da imam, makar je nikad ne obukla.” objasnila je. “Onda sam pomislila: Znam! Pa to će biti moja venčanica!” Haljina je bila ukrašena Swarovski kristalima.

U daljoj pobuni protiv tradicije, 73-godišnja superstar je zahtevala da sve njene gošće nose belo, dok su muškarci nosili crne kravate.

tina Tina Turner: Venčanje i ljubav ne znaju za godine

Kreacija Giorgio Armani

Mada posvećena Budzimu već godina, Tina je otkrila da nije želela da ima budistički svadbeni prijem, i umesto toga se odlučila za “tradicionalno američko venčanje i običaje uz koje sam odrasla, prekrojivši ih tako da mi odgovaraju.”

Pevačica i Ervin su zajedno 27 godina, ali je otkrila da je tek nedavno ušla u stadijum životu koji može da označi kao “Nirvana”.

“To je ona sreća o kojoj ljudi pričaju, kada ne želiš ništa, kada možeš da udahneš i kažeš, Sve je dobro” rekla je. “Ta sreća je jedno prelepo mesto boravka.”

Medijski mogul Opra Vinfri i pevač Brajan Adams, koji su se sa Tinom udružili za pesmu It’s Only Love, su bili samo nei od 200 gositiju, a svečanost je trajala do pet ujutru.

Maja Luković

 

Editors choice