Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Postoje zvezde za koje smo mislili da se nikada neće venčati i to zbog toga što su se dugo i sami protivili bračnoj zajednici. Međutim, izgleda da im je prava ljubav promenila pogled na ljubav koja je “ozakonjena”. Ima i onih koji su nas iznenadili preranim venčanjem, posle samo nekoliko meseci zabavljanja, ali čini se da kada je prava ljubav u pitanju, vreme nije od presudnog značaja.

Pre neki dan osvanula je vest da se udaje poznata pevačica Šeril Kol i to posle samo tri meseca zabavljanja sa svojim izabranikom. Da li je donela pravu odluku, vreme će pokazati. Danas se osvrćemo na sva “brzopleta” venčanja među slavnim ličnostima, kao i na njihovo trajanje.

Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton

Zabavljali su se dva meseca, nakon čega su se venčali! Upoznali su se na snimanju filma “Pushing Tin” u kom su igrali muža i ženu. Toliko su se voleli da su nosili oko vrata bočice u kojima je bila krv onog drugog, kao znak ljubavi. Venčanje se održalo u Las Vegasu, a Anđelina je posle dve godine braka podnela zahtev za razvod.

rexfeatures 343692c Svet poznatih: Venčanja koja su nas iznenadila

Amal Alamudin i Džordž Kluni

Nakon sedam meseci zabavljanja, “stali su na ludi kamen”. Upoznali su se u septembru 2013. zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Osim da su se venčali 28. aprila 2014. o njihovom venčanju skoro se ništa ne zna, jer Kluni svim sredstvima štiti, brani i čuva svoju privatnost. Inače, pre ovog braka Kluni je tvrdio da se više nikada neće oženiti, ali izgleda nije mu trebalo dugo da ga Amal nagovori da to ponovo učini.

rexfeatures 3243112g Svet poznatih: Venčanja koja su nas iznenadila

Džulija Roberts i Lajl Lovet

Verovali ili ne, Džulija se za ovog čoveka udala posle tri nedelje veze! Upoznali su se 1993. na snimanju filma “The Player”. Gosti su pozvani svega sedamdeset dva časa pre venčanja, tako da se čitav događaj vrlo brzo odigrao. Par se razveo posle dvadeset jednog meseca braka, 1993. godine, međutim, oboje su izjavili da su ostali bliski i da će uvek biti podrška jedno drugom.

rexfeatures 223910c Svet poznatih: Venčanja koja su nas iznenadila

Rene Zelveger i Keni Česni

Ovaj par se venčao posle pet meseci veze, a brak im nije trajao ni toliko. Venčali su se na plaži u maju 2005. kada je Rene nosila venčanicu Carolina Herrera. Na venčanju su se našli samo najbliži, bez prijatelja iz sveta šou-biznisa. Ipak, zvezda filma “Bridget Jones’ Diary” posle samo četiri meseca braka pokrenula je proces razvoda.

rexfeatures 522639a Svet poznatih: Venčanja koja su nas iznenadila

Šeril Kol i Žan-Bernard Fernandez-Versini

Najnovija vest da se Šeril udaje posle tri meseca, šokirala je sve njene fanove. Upoznali su se na Kanskom festivalu u maju ove godine, a venčali pre nešto više od nedelju dana u prisustvu porodice i najbližih prijatelja. Šeril se pohvalila burmom na ruci, na svom Instagramu. Izjavila je da, iako ne voli da govori o privatnom životu, sa radošću objavljuje da su se Žan-Bernard i ona venčali i da se raduju zajedničkoj budućnosti.

o CHERYL COLE 570 Svet poznatih: Venčanja koja su nas iznenadila

Tara Đukić

Editors choice