Džordž Kluni i njegova verenica Amal Alamudin planiraju raskošno venčanje, a jedna od Klunijevih želja bila je da na venčanju peva Lana del Rej. Mesto venčanja se još uvek ne zna. Pretpostavlja se da će se par odlučiti za venčanje na nekom od poseda u Velikoj Britaniji.

Hajkler zamak prvi je na listi želja Klunijeve verenice. Ovaj zamak star je stotinama godina i urađen je u jakobinskom stilu. Na ovom velikom posedu par će moći da ima privatnost od znatiželjnih paparaca.

Highclere Castle Raskošno venčanje Džordža Klunija

Park Trafalgar je još jedna od opcija koja se pojavljuje kao mesto venčanja. Ovaj posed pojavljuje se u mnogim filmovima, a njegov barokni hol predstavlja pravo mesto za poznata venčanja ove godine.

trafalgar park 1 Raskošno venčanje Džordža Klunija trafalgar park 2 Raskošno venčanje Džordža Klunija

Ako Kluni i Amal budu želeli da idu stopama holivudksih velikana, onda će Cain Manor biti pravi izbor za njih. Posed koji je nekada pripadao Tjudorima nalazio se kasnije u vlasništvu Lorensa Olivijea i Vivijen Li.

cain manor 1 Raskošno venčanje Džordža Klunija cain manor 2 Raskošno venčanje Džordža Klunija

Ali za elegantno venčanje i pravu domaćinsku atmosferu, Kirtlington Park bio bi pravi izbor. Ovaj impresivan posed ima dva ulaza i veliku baštu koja je odlična za prijem gostiju.

kirtlington park 11 Raskošno venčanje Džordža Klunija kirtlington park 2 Raskošno venčanje Džordža Klunija

Ili će se posle svega Amal ipak odlučiti za zamak? U svakom slučaju na njenoj listi nalazi se i Farnham zamak. Zamak je okružen drvećem tako da bi par mogao u privatnosti da održi svoje venčanje. Sadrži 32 spavaće sobe i garantuje udobnost za njihove VIP goste.

farnham castle 131 Raskošno venčanje Džordža Klunija

Mirjana Radojević

Comments