Ukoliko vam zanatski trikovi baš i ne idu od ruke, nikakav problem, tu je nova mreža koja isključivo preko slika može da probudi vašu maštu, a to je Pinterest.

Uz pomoć Pinteresta pronaći ćete zanimljive hobije kojima se možete zanimati u slobodno vreme, a takođe se možete igrati sa svojim detetom, a ova igra i te kako je korisna.

Mališani će biti oduševljeni.

Tinkerlab

Profil prepun boja, kreativnih ideja i umetnički nastrojenih dosetki. Vaše dete će sigurno biti zainteresovano za bojenje, crtanje i brojne zanimljive projekte.

Ovde su predstavljene brojne “uradi sam” instrukcije, a dete će biti uvedeno u svet zanata i zanimljivih kreacija. Videćete šta sve možete napraviti uz pomoć selotejpa, jajeta, kutije, kartona, žice itd.

18 Profili na Pinterestu koji će probuditi kreativnost vaše dece

Paint Cut Paste

Svakoj mami će ovaj profil priteći u pomoć ukoliko svog mališana želi da nauči brojnim kreativnim idejama. Saveti od bojenja, do kreiranja zanimljivih sitnica postaće mačji kašalj.

Ovde je izražena kreativnost na visokom nivou, ovde se mašta rađa!

26 Profili na Pinterestu koji će probuditi kreativnost vaše dece

Mama Smiles

Za mamin osmeh i osmeh njenog deteta pobrinuće se “mama smiles”. Ovo je mesto na kom možete pronaći zanimljive ideje koje će se dopasti deci svih generacija.

Inspiraciju možete pronaći u malim stvarima, a to ćete videti na Pinterestu.

35 Profili na Pinterestu koji će probuditi kreativnost vaše dece

Martha Stewart Living

Inspiracija koju ovde možete pronaći je neverovatna. Oduševljeni smo detaljima i kreacijama koje ljudski mozak može smisliti. Vašem detetu će isto biti zanimljivo da secka, lepi, reže i ostalo…

44 Profili na Pinterestu koji će probuditi kreativnost vaše dece

Prudent Baby

Ambiciozan profil koji odiše kreativnošću. Mnogo dobrih tutorijala i umetnički nastrojenih slika.

54 Profili na Pinterestu koji će probuditi kreativnost vaše dece

Violeta Stojanović

Comments