Predstavljamo vam poznate mame koje su bile te sreće da donesu na svet isključivo devojčice. Njihov lep, šareni svet raznežiće vas toliko da i vi sami poželite da imate devojčicu.

Prva u nizu je Džesika Alba, koja je u braku sa Kešom Vorenom i ima dve devojčice, Onor i Heven.

Ona se ne odvaja od svojih devojčica, što se može zaključiti na osnovu slika na Instagramu, ali i paparaco fotografija, na kojima je često uslikana kako šeta sa svojom srećnom porodicom.

Lepa glumica je odgovorna majka i nedavno je izjavila kako je njena starija ćerka, njena umanjena verzija, baš zbog toga što obožava štikle i haljine.

13 Poznate mame i njihove kćerke

Deniz Ričards je, pak, izjavila kako su je upravo kćerke naučile najvažnijoj životnoj lekciji.

Bivša supruga Čarlija Šina uvek nađe dovoljno vremena za porodicu. Prelepa glumica ima  tri ćerkice, biološke: Lolu i Sem i jednu usvojenu petomesečnu Eloizu.

Deniz je takođe izjavila kako jednom nedeljno na ceo dan isključi telefon kako bi vreme posvetila svojim mezimicama.

22 Poznate mame i njihove kćerke

Demi Mur je sledeća u nizu, a ona ima tri kćerke: Rumer, Skaut i Talulu. Sve su odrasle i imaju više od dvadeset godina. Iako su u javnosti isplivale brojne svađe Demi sa svojim kćerkama, moramo napomenuti da uvek posle toga sledi pomirenje. Demi najviše voli da provodi vreme sa njima, a iako su različitih karaktera, sličnost je očigledna.

31 Poznate mame i njihove kćerke

Alison Hanigan se može pohvaliti dvema ćerkama: Satijanom koja ima pet godina i Kivom koja ima dve.

Ona voli da oblači svoje devojčice u roze i ljubičastu boju. Sa osmehom na licu kaže kako ćerkini izbori nisu uvek po najnovijoj modi, ali ima vremena da napreduje.

4 Poznate mame i njihove kćerke

Za kraj smo ostavili Melani Braun koja je veoma zgodna mama i drži do svog izgleda. Ona ima tri kćerke i jednu pastorku i moramo reći da se odlično nosi sa ovom ulogom.

5 Poznate mame i njihove kćerke

Izvor fotografija: svet.rs, tracara.com, kurir-info.rs

Violeta Stojanović

Comments