Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Kad malo bolje razmislite, gotovo je nemoguće pronaći par u Holivudu koji je u skladnom braku duže od pet godina, a da iza sebe pritom nema nijedan prethodni brak. Ipak, mi kao publika željna najsočnijih tračeva o njima, volimo da slušamo o bračnim zavrzlamama kakve god da su: a o razvodima pogotovo. Sva sreća pa ih ima i previše, svaki dan bar po jedan. A neke poznate holivudske face postale su eksperti u oblasti razvoda.

dzenifer lopez1 Poznate ličnosti navučene na razvode

Verovatno najpoznatija odbegla mlada današnjice Dženifer Lopez postala je poznata po razvodima. Nakon razvoda sa Ojanijem Noom i Krisom Džadom, nekadašnjim igračem iz njenog ansambla, osnovala je porodicu sa Markom Entonijem, da bi se i od njega razvela. Pre braka sa njim, stigla je maltene do oltara sa Benom Aflekom, ali su veridbu raskinuli neposredno pred venčanje. Lepa Dženi sada se viđa sa Kasperom Smartom, a mnogi joj predviđaju četvrto venčanje.

kim katrall Poznate ličnosti navučene na razvode

Samanta Džons ne bi bila Samanta Džons da glumica koja je tumači nema bar sličnu životnu filozofiju. Kim Katral iza sebe ima tri braka. Njeni muževi bili su Lari Dejvis, Andre Džej Lajson i Mark Levinson.

tom kruz Poznate ličnosti navučene na razvode

Tom Kruz jedan je od poznatijih srcelomaca navučenih na razvode. Njegovi brakovi sa Mimi Rodžers, Nikol Kidman i Kejti Holms završili su se neslavno.

melani grifit Poznate ličnosti navučene na razvode

Melani Grifit prešišala je dosad pomenute – za jedan brak. Pre trenutnog uspešnog braka, Melani se udavala čak tri puta, a dva puta za istog muškarca. Prvi put, udala se za Dona Džonsona, a onda kada to nije uspelo, razvela se i udala za Stivena Bauera. Kad ni to nije uspelo, pomirila se i ponovo udala za Dona, dok nije pronašla sreću pored latino zavodnika – Antonija Banderasa.

lajza mineli Poznate ličnosti navučene na razvode

Lajza Mineli još jedna je od hrabrih žena koje se ne boje da vole. Čak četiri muškarca mogu da se pohvale brakom sa talentovanom divom, a to su Piter Alen, Džek Hejli Džunior, Mark Gero i Dejvid Gest.

martin skorseze Poznate ličnosti navučene na razvode

Martin Skorseze prešao je na naredni nivo. Do sada je ženio čak pet žena, i to Lorejn Meri Brenan, Džuliju Kameron, Izabelu Roselini, Barbaru De Fina i Helen Moris.

dzoan kolins Poznate ličnosti navučene na razvode

Džoan Kolins, sinonim za svojeglavu ženu, takođe se udavala pet puta. Njeni muževi bili su Maksvel Rid, Entoni Njuli, Ron Kas, Piter Holm i Persi Gibson.

elizabet tejlor Poznate ličnosti navučene na razvode

Žena koja je od razvoda napravila umetnost – Elizabet Tejlor udavala se čak sedam puta. Muškarci koji mogu da se pohvale brakom sa ovom vanvremenskom lepoticom su Konrad Hilton Džunior, Majkl Vajlding, Majk Tod, Edi Fišer, Ričard Barton, Džon Vorner i Lari Fortenski.

Larry King Poznate ličnosti navučene na razvode

Ko bi rekao da je popularni voditelj sa tregerima, Lari King, toliki zavodnik. Pa ipak, Lari se ženio čak osam puta, a njegove žene bile su Frida Miler, Aneta Kaje, Alin Akins, Majki Satfin, Šeron Lepor, Džuli Aleksander i Šaun King.

Za za gabur Poznate ličnosti navučene na razvode

Na samom vrhu liste našla se nezasita Ža Ža Gabor koja je definitivno navučena na ljubav. Ili razvode. Kako vam drago. Ža Ža se udavala čak devet puta, slovima: devet, a muževe je skupljala kao klikere. Devet muškaraca njenog života jesu Frederik Princ fon Anhalt, Felipe de Alba, Majkl O’Hara, Džek Rajan, Džošua S. Kozden Džunior, Herbert Hatner, Džordž Sanders, Konrad Hilton i Burhan Aspaf Belge.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice