Mladi par potrudio se da se njihovo vjenčanje i poziv za svadbeno slavlje zapamti kao nešto o čemu će se još dugo pričati! Duško Oljača je planirao prosidbu tri mjeseca i na kraju je snimio film u trajanju od sedam minuta na čiju je ideju došla upravo njegova supruga Jovanka. On sadrži sve najznačajnije trenutke njihovih života – od rođenja, upoznavanja, prvog poljupca uz kadrove “Parade” pa sve do prosidbe. Nakon više od mjesec dana intenzivnog rada, došlo je vrijeme za službeno predstavljanje video – pozivnice! Jovanka naravno nije ništa znala o iznenađenju, već je došla u kafić pod izgovorom prijateljice da će ondje biti prezentacija posuđa.

fotografija Ovako kreativnu pozivnicu za venčanje još niste videli!

Kreativan bračni par

“Prijatelji su moj film pustili pred četrdesetak prisutnih ljudi, a ja sam čekao ispred lokala da dođe posljednja scena filma, kada je trebalo da upadnem” – priča Duško.

Prikazanim uratkom je oduševio sve prisutne i 250 pozvanih gostiju za vjenčanje! U kratkom roku, film je postao hit na društvenim mrežama i već je premašio 100 000 pregleda! Pogledajte video-pozivnicu za svadbu koja je proglašena najoriginalnijom svih vremena!

Zaista vrlo romantično i impresivno u maniru hollywood-skog blockbuster-a! Ma koja mladenka ne bi poželjela ovako kreativnog, talentiranog i očito vrlo zaljubljenog partnera?!

Tekst: Marina Đarmati

Comments