Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mladi par potrudio se da se njihovo vjenčanje i poziv za svadbeno slavlje zapamti kao nešto o čemu će se još dugo pričati! Duško Oljača je planirao prosidbu tri mjeseca i na kraju je snimio film u trajanju od sedam minuta na čiju je ideju došla upravo njegova supruga Jovanka. On sadrži sve najznačajnije trenutke njihovih života – od rođenja, upoznavanja, prvog poljupca uz kadrove “Parade” pa sve do prosidbe. Nakon više od mjesec dana intenzivnog rada, došlo je vrijeme za službeno predstavljanje video – pozivnice! Jovanka naravno nije ništa znala o iznenađenju, već je došla u kafić pod izgovorom prijateljice da će ondje biti prezentacija posuđa.

fotografija Ovako kreativnu pozivnicu za venčanje još niste videli!

Kreativan bračni par

“Prijatelji su moj film pustili pred četrdesetak prisutnih ljudi, a ja sam čekao ispred lokala da dođe posljednja scena filma, kada je trebalo da upadnem” – priča Duško.

Prikazanim uratkom je oduševio sve prisutne i 250 pozvanih gostiju za vjenčanje! U kratkom roku, film je postao hit na društvenim mrežama i već je premašio 100 000 pregleda! Pogledajte video-pozivnicu za svadbu koja je proglašena najoriginalnijom svih vremena!

Zaista vrlo romantično i impresivno u maniru hollywood-skog blockbuster-a! Ma koja mladenka ne bi poželjela ovako kreativnog, talentiranog i očito vrlo zaljubljenog partnera?!

Tekst: Marina Đarmati

Editors choice