Trudnoća neke poznate lepotice uvek predstavlja udarnu vest u svim svetskih medijima, pa zato i ne čudi što poznati često biraju zanimljive i neobične načine da objave vest o trudnoći.

Od fotografija na Instagramu i Tviteru, preko objava na velikim dodelama nagrada, pogledajte najzanimljivije objave trudnoće poznatih ličnosti.

Popularna pevačica Bijonse je od objave svoje trudnoće napravila pravi spektakl. Ona se, naime, pojavila na crvenom tepihu dodele VMA nagrada 2011. godine, na kojoj je i nastupala, i tom prilikom je, obgrlivši svoj stomak, objavila da je u drugom stanju.

najzanimljivije objave trudnoce poznatih bijonse Najzanimljivije objave trudnoće poznatih

Blejk Lajvli je na svom blogu “Perserve” objavila tekst “Proslava porodice”, uz koji je objavila fotografije na kojima se vidi njen trudnički stomačić.

najzanimljivije objave trudnoce poznatih blejk lajvli Najzanimljivije objave trudnoće poznatih

Kanje Vest je trudnoću svoje tadašnje devojke, a sadašnje supruge, Kim Kardašijan otkrio tokom koncerta u Atlantik Sitiju. On je zatražio da se utiša muzika, nakon čega se osmehnuo i rekao: “Pozdravite majku mog deteta!”.

najzanimljivije objave trudnoce poznatih kim kardasijan Najzanimljivije objave trudnoće poznatih

Keli Rouland je svoju trudnoću objavila tako što je na Instagram profilu objavila fotografiju dečijih i patika svog muža, uz koju je napisala: “Biću odvažan kao moj tata…”.

najzanimljivije objave trudnoce poznatih keli rouland Najzanimljivije objave trudnoće poznatih

Glumac Džoš Damel je pol svog deteta, koje je dobio u braku sa pevačicom Fergi, otkrio tokom gostovanja u jednom šou. Voditeljka mu je, naime, pokazala dve maramice, roze i plavu, nakon čega je on otkrio da je u pitanju dečak.

najzanimljivije objave trudnoce poznatih fergi Najzanimljivije objave trudnoće poznatih

Kristina Agilera je svoju trudnoću objavila tako što je na svom Tviteru napisala: “Ponosni smo što ćemo dobiti ćerku”, nakon čega je objavila svoju trudničku fotografiju.

najzanimljivije objave trudnoce poznatih kristina agilera Najzanimljivije objave trudnoće poznatih

Nik Laše je na svom profilu objavio predivnu fotografiju uz koju je stajao opis: “I’ts a girl!”, čime je objavio da je njegova supruga Vanesa u drugom stanju.

najzanimljivije objave trudnoce poznatih vanesa lase Najzanimljivije objave trudnoće poznatih

Izvor fotografija: glamourmagazine.co.uk

Jasna Đorđević

Comments