Mnoge poznate ličnosti uvek izgledaju besprekorno, bilo da je reč o crvenom tepihu ili nekoj drugoj svečanosti, ili o njihovim ili venčanjima na koja su pozvani. Stoga svaki detalj biraju vrlo pažljivo, a o toaletama koje nose i da ne govorimo.

Mi smo danas izdvojili nekoliko poznatih ličnosti koje su s pravom ponele titulu najstilizovanijih gostiju na venčanjima. Pogledajte i zašto!

Prelepa Loren Konrad je kao deveruša na venčanju svoje dobre drugarice nosila divnu haljinu nežno sive boje, uz koju je uklopila velike naočare za sunce i torbicu brenda Chanel.

najstilizovaniji poznati gosti na vencanjima loren konrad Najstilizovaniji poznati gosti na venčanjima

Glumica Eva Longorija nam je oduzela dah svojim izgledom kao deveruša na venčanju njene najbolje drugarice, na kojem je nosila elegantnu haljinu upotpunjenu glamuroznim loknama.

najstilizovaniji poznati gosti na vencanjima eva longorija Najstilizovaniji poznati gosti na venčanjima

Na venčanju njenog brata Majkla, lepa glumica Mila Kunis blistala je u društvu svog verenika Eštona Kučera u ovoj predivnoj koktel haljini i elegantnim cipelama.

najstilizovaniji poznati gosti na vencanjima mila kunis Najstilizovaniji poznati gosti na venčanjima

Pipa Midlton je na venčanju lejdi Melise Persi i Tomasa van Štraubencea nosila damsku, crno-belu haljinu peplum kroja, uz koju je uklopila elegantan šešir.

najstilizovaniji poznati gosti na vencanjima pipa midlton Najstilizovaniji poznati gosti na venčanjima

Vojvotkinja od Kembridža, princeza Kejt, pojavila se na venčanju njenih prijatelja u divnom kompletu boje slonove kosti, uz koji je savršeno uklopila damski šešir i salonke LK Bennett.

najstilizovaniji poznati gosti na vencanjima kejt midlton Najstilizovaniji poznati gosti na venčanjima

Kao jedna od zvanica na kraljevskom venčanju održanom u Monaku, supermodel Naomi Kempbel blistala je u dugoj asimetričnoj haljini boje mente sa cvetnim detaljima.

najstilizovaniji poznati gosti na vencanjima naomi kempbel Najstilizovaniji poznati gosti na venčanjima

Svi se sećamo venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton, a naročito fenomenalnih odevnih kombinacija koje su za tu priliku odabrali Viktorija i Dejvid Bekam.

najstilizovaniji poznati gosti na vencanjima dejvid i viktorija bekam Najstilizovaniji poznati gosti na venčanjima

Izvor fotografija: glamourmagazine.co.uk

Jasna Đorđević

Comments