Prvo se upustimo u vezu, zatim ta veza postane ozbiljnija, pa još ozbiljnija i onda dođe vreme prosidbe. Sve do tada stvari su među vama možda i jednake, ali u trenutku prosidbe vi ste ta koja se pita, vi ste ta koja odlučuje i vi ste ta koja dobija verenički prsten!

Iako većina nas neće imati priliku da na svojoj ruci šeta parče nakita koje vredi nekoliko hiljada, stotina hiljada, pa i miliona dolara ili funti, možemo svakako bar baciti pogled na to skupoceno prstenje koje poseduju poznate dame.

Ipak, čak ni mnoge poznate dame ne poseduju vanredno skupe primerke ovog sudbonosnog prstena, već uglavnom dame iz sveta šou-biznisa, za koje je prsten draguljarske kuće Garrard od 28,000 funti koji je pripadao Ledi Di, a kojim je zaprošena Kejt Midlton, pravi pravcati kamenčić od skoro beznačajne vrednosti.

I dalje se ne zna pouzdana informacija o tome koliko tačno vredi prsten Kim Kardašijan kojim ju je zaprosio Kanje Vest, ali sigurno je da cena nije ispod dva miliona dolara, iako mnogi nagađaju da ovaj prsten koi potpisuje čuvena dizajnerka nakita Lorejn Švarc, vredi čak i neverovatnih osam miliona dolara.

embedded kim kardashian engagement ring from kanye west Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Bijonse takođe na ruci nosi verenički prsten sa potpisom Lorejn Švarc, ali njen ima stabilniju vrednost. Ovaj platinsti prsten ukrašen je dijamantom od 18 karata osmougaonog oblika, njegova cena je pet miliona dolara.

embedded beyonce engagement ring from jay z Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Iako se Džej Lo razvela od Marka Entonija, zadržala je verenički prsten. Ovaj komad nakita vredan četiri miliona dolara, kreirao je Nil Lejn, a krasi ga plavi dijamant od 8.5 karata.

embedded Jennifer Lopez Engagement Ring From Marc Anthony Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Jedan od najimućnijih Grka, Paris Latsis, zaprosio je Paris Hilton prstenom vrednim 4.7 miliona dolara. Prsten je napravljen od belog zlata, a sadrži ogromni dijamant od 24 karata. Nakon njihovog raskida, Paris je prodala prsten i donirala novac žrtvama nastradalim tokom uragana Katrina.

embedded Paris Hilton Engagement Ring From Paris Latsis Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

I dok se Paris Hilton žalila kako je njen verenički prsten suviše velik, te da je čak i boli prst od nošenja istog, Žaklin Kenedi nije imala nikakve primedbe na svoj verenički prsten takođe dobijen od bogatog Grka, čuvenog Aristotela Onazisa. Iako je svega dva puta u javnosti nosila ovaj prsten, mediji su došli do informacije o njegovoj vrednosti, a to je cifra od 2.6 miliona dolara.

embedded Jacqueline Kennedy Engagement Ring From Aristotle Onassis Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Smaragdnim prstenom vrednim 4.06 miliona dolara, koji je dizajnirala čuvena dizajnerska kuća skupocenog nakita Cartier, zaprošena je Grejs Keli. S obzirom na to da ju je ovim prstenom zaprosio princ od Monaka, i da je važan deo istorije Holivuda i evropske kraljevske loze, ukoliko ikada bude bio prodan, njegova aukcijska vrednost dostići će mnogo, mnogo veću cifru.

embedded Grace Kelly Engagement Ring From Prince Rainier Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Iako su Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas zajedno čitavih 13 godina, bez reči o venčanju, njihovu ljubav ipak je zapečatio verenički prsten u jednom trenutku, i to prsten vredan 2.5 miliona dolara.

embedded Anna Kournikova’s Engagement Ring From Enrique Iglesias Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Jedan od najbogatijih ljudi današnjice Donald Tramp, zaprosio je Melaniju Knaus “kamenčićem” vrednim tri miliona dolara. Donalde, Donalde… očekivali smo više od tebe, zaista nije ok.

embedded Melania Knauss Engagement Ring From Donald Trump Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Dijamantskim prstenom retro izgleda, u vrednosti od 2.5 miliona dolara, zaprošena je Ketrin Zita Džons od strane Majkla Daglasa.

embedded Catherine Zeta Jones Engagement Ring From Michael Douglas Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

I za kraj, najskuplji prsten kojim je iko ikada zaprošen, iako se ova prosidba odigrala pre nekoliko decenija, cenu ovog prstena niko nije pobio. Ričard Barton zaprosio je Elizabet Tejlor komadom nakita vrednim 8.8 miliona dolara.

embedded Elizabeth Taylor Engagement Ring From Richard Burton Najskuplje vereničko prstenje poznatih ličnosti

Maja Bunčić

Comments