Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada dogovorite druženje sa svojim drugaricama, ima li bolje ideje nego da posedate na neki veliki krevet, napravite kokice i uzdišete nad ljubavnim peripetijama glavnih likova. Ovo su neke od najromantičnijih kulminacija ovakvih filmova: najbolje prosidbe zabeležene na velikom platnu.

“Gordost i predrasude”

Počećemo sa apsolutnim klasikom – sve znamo da gospodin Darsi nema premca kad se radi o ovakvim scenama. Zapravo, njegova prosidba događa se dva puta. Prvi put biva odbijen, ali kada skupi hrabrost da je zaprosi ponovo, ona pristaje. Ovaj film je jedan od kultnih romantičnih ekranizacija, upravo zbog ove scene.

549959298 d0f895dd22 o Najromantičnije filmske prosidbe

“Vremeplovčeva žena”

U filmskoj adaptaciji ovog neverovatnog ljubavng romana Odri Nifeneger, vremeplovac se zove Henri. On ima genetsku dispoziciju da putuje kroz vreme u najneobičnijim trenucima što, naravno, uzrokuje gomilu problema. Scena gde prosi svoju Kler toliko je romantična da ćete se sigurno rasplakati.

“Pevač na venčanjima”

Veoma neočekivana prosidba koju Adam Sendler uputi Dru Barimor – i sigurno najromantičnija avionska prosidba koju smo ikada videli na velikom platnu. Prelep je prizor njenog iznenađenja kada čuje prve tonove Adamove pesme kojom je prosi. Slušajte taj tekst i razvucite osmeh.

“Seks i grad”

Svi znamo onu staru “preko trnja do zvezda”, a jadna Keri se svakako namučila na putu do zvezda sa Zverkom. Ali nakon cele torture koju je prošla sa njim, Zverkina prosidba (kada je konačno kleknuo i zaprosio je kako Bog zapoveda) legla nam je kao kec na jedanaest.

sex and the city film bigs romantic proposal Najromantičnije filmske prosidbe

“U stvari, ljubav”

Svima omiljeni film završava se kulminacijom u vidu nezaboravno romantične scene gde, večito trapavi Džejmi ode u Portugaliju kako bi zaprosio Aureliju, svoju pomoćnicu. On nauči portugalski, dok ona to isto radi sa engleskim. Njih dvoje komuniciraju na trapavo naučenim spomenutim jezicima, a prosidba se završi gromoglasnim aplauzom svih prisutnih. Suze na sve strane!

“Odbegla mlada”

Kultna scena kada Džulija Roberts dođe na terasu Ričarda Gira i ponovi mu njegove reči u pokušaju da ga ubedi da ipak treba da je oženi. Ova prosidba propraćena je gorkim ukusom s obzirom na to da ga je Džulija jednom već ostavila na oltaru neposredno pre ove scene, ali ovaj put Džulija mu poklanja svoje patike za bežanje kao simbol njene odluke da ostane sa njim do kraja života.

10627.0.570.359 Najromantičnije filmske prosidbe

“Igra sudbine”

Ova romantična prosidba nažalost nije potekla od glavnog lika filma, što ne znači da nije podjednako lepa. Džon Korbet prosi Kejt Bekinsejl uz sve potrebne rekvizite: sveće, cveće, poruke i ogromnu kutiju. Dok Kejt otvara kutiju, u njoj se nazire nova, malo manja, sve dok posle dugog otvaranja sve manjih kutija, ne dođe do kutijice u kojoj se nalazi prsten! Šteta što nije uspelo… baš se potrudio, jadničak.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice