Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Holivudske veze intrigiraju javnost godinama. Uglavnom su to kratkotrajne “vezice”, koje traju nekoliko nedelja. Međutim, postoje parovi koji su uspeli da očuvaju svoje veze, uprkos tračevima i praznim pričama tabloida o raskidu. Mi vam predstavljamo najduže ljubavne veze koje su dokaz da i Holivudu ljubav može potrajati godinama.

Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid Bekam i Viktorija Adams svoju vezu započeli su davne 1997. godine. Uspeli su da je očuvaju uprkos tračevima o aferama. Oni su ujedno jedan od najpoznatijih parova na svetu.

Tom Henks i Rita Vilson

Tom Henks je jednom prilikom izjavio: “Ja sam pravi srećnik. Rita je mogla da izabere nekog boljeg, ali, znate, s vremena na vreme dobijete na lutriji.” Svaka čast, Tome! Ovaj par je zajedno od 1988. godine.

Untitled 1 Najduže veze u Holivudu

Njihova ljubav traje

Vil Smit i Džejda Pinket

Vil Smit je upoznao Džejdu na audiciji za seriju “Princ iz Bel Era”. Džejda nije dobila ulogu, ali je osvojila njegovo srce. U braku su već petnaest godina.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Sara je u seriji “Seks i grad” često menjala partnere, ali je u privatnom životu njeno srce osvojio samo Metju Broderik. Zajedno su od 1997. godine.

Melani Grifit i Antonio Banderas

Od afere do skladnog braka! Melani i Antonio započeli su vezu 1995. godine. U to vreme, Melani je još uvek bila udata.

Gven Stefani i Gevin Rosdejl

Upoznali su se 1995. godine, a sedam godina kasnije i venčali. Držali su svoj brak daleko od medija, jer su želeli stabilno odrastanje za svoje sinove.

Bijonse i Džej-Zi

Najslavniji muzički par – Bijonse i Džej-Zi. Svoju vezu započeli su 2002. godine, posle mnogobrojnih poslovnih saradnji.

Gvinet Paltrou i Kris Martin

Frontmen grupe Coldplay i poznata glumica upoznali su se 2002. godine u bekstejdžu. Kada je otac prelepe glumice preminuo, Kris joj je posvetio pesmu “Fix You”. Na ovaj način želeo je da joj pomogne da prevaziđe bol.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas

Ovaj par je zajedno od 2001. godine, a pričalo se da su se venčali 2003. godine. Izjavili su da imbrak ne znači ništa i da venčanje ne planiraju još uvek.

Sting i Trudi Stajler

Sting i Trudi vešto čuvaju tajnu svog uspešnog braka. Da li je u pitanju romantika ili ne – to ne znamo. Zajedno su od 1982. godine.

Tekst: Zorana Puretić

Editors choice