Holivudske veze intrigiraju javnost godinama. Uglavnom su to kratkotrajne “vezice”, koje traju nekoliko nedelja. Međutim, postoje parovi koji su uspeli da očuvaju svoje veze, uprkos tračevima i praznim pričama tabloida o raskidu. Mi vam predstavljamo najduže ljubavne veze koje su dokaz da i Holivudu ljubav može potrajati godinama.

Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid Bekam i Viktorija Adams svoju vezu započeli su davne 1997. godine. Uspeli su da je očuvaju uprkos tračevima o aferama. Oni su ujedno jedan od najpoznatijih parova na svetu.

Tom Henks i Rita Vilson

Tom Henks je jednom prilikom izjavio: “Ja sam pravi srećnik. Rita je mogla da izabere nekog boljeg, ali, znate, s vremena na vreme dobijete na lutriji.” Svaka čast, Tome! Ovaj par je zajedno od 1988. godine.

Untitled 1 Najduže veze u Holivudu

Njihova ljubav traje

Vil Smit i Džejda Pinket

Vil Smit je upoznao Džejdu na audiciji za seriju “Princ iz Bel Era”. Džejda nije dobila ulogu, ali je osvojila njegovo srce. U braku su već petnaest godina.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Sara je u seriji “Seks i grad” često menjala partnere, ali je u privatnom životu njeno srce osvojio samo Metju Broderik. Zajedno su od 1997. godine.

Melani Grifit i Antonio Banderas

Od afere do skladnog braka! Melani i Antonio započeli su vezu 1995. godine. U to vreme, Melani je još uvek bila udata.

Gven Stefani i Gevin Rosdejl

Upoznali su se 1995. godine, a sedam godina kasnije i venčali. Držali su svoj brak daleko od medija, jer su želeli stabilno odrastanje za svoje sinove.

Bijonse i Džej-Zi

Najslavniji muzički par – Bijonse i Džej-Zi. Svoju vezu započeli su 2002. godine, posle mnogobrojnih poslovnih saradnji.

Gvinet Paltrou i Kris Martin

Frontmen grupe Coldplay i poznata glumica upoznali su se 2002. godine u bekstejdžu. Kada je otac prelepe glumice preminuo, Kris joj je posvetio pesmu “Fix You”. Na ovaj način želeo je da joj pomogne da prevaziđe bol.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas

Ovaj par je zajedno od 2001. godine, a pričalo se da su se venčali 2003. godine. Izjavili su da imbrak ne znači ništa i da venčanje ne planiraju još uvek.

Sting i Trudi Stajler

Sting i Trudi vešto čuvaju tajnu svog uspešnog braka. Da li je u pitanju romantika ili ne – to ne znamo. Zajedno su od 1982. godine.

Tekst: Zorana Puretić

Comments