Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Filmove nam uglavnom preporučuje društvo, te se neretko sve svede na horore i komedije, a šta je sa apsolutnim filmskim klasicima? To nam opet uglavnom preporučuju kao deo opšte kulture. Međutim, osoba koja vam može preporučiti fantastična filmska ostvarenja, a koju se nikada nedeljom uveče niste setili da pitate šta večeras da gledate, jeste vaša rođena majka. Da, da… znamo da smatrate kako ovo nema veze sa realnošću, ali poslušajte nas. Pitajte svoju majku koji su njeni omiljeni filmovi i šta vam preporučuje da pogledate, prijatno ćete se iznenaditi.

Mi smo pitali naše majke i zaista smo se iznenadili. Ne toliko njihovim dobrim ukusom, koliko raznolikošću žanrova, ali i same tematike. Evo spiska:

“Poslednja analiza”

Triler, drama, romansa, strast, spletke i jedna neprikosnovena zavodnica koja ne preza ni od čega da dobije ono što hoće. Pitate se kako već niste gledali ovaj film? Razumemo vas, jer isto to i mi sebe pitamo.

finalanalysis 1024x576 Mamina preporuka: Taj film moraš pogledati!

“Groznica subotnje večeri”

“Briljantin” ste sigurno gledali, toliko je puta bio na TV-u, ili ste ga makar skinuli sa torenta čisto da vidite u čemu je stvar sa tim famoznim plesom Džona Travolte i Olivije Njutn Džon. Međutim, još jedan “plesni” film sa Travoltom, apsolutnom zvezdom sedamdesetih jeste “Groznica subotnje večeri”. O, da vaša mama ima ukusa.

469850 Mamina preporuka: Taj film moraš pogledati!

“Ajkula”

Ovaj film je preteča svih današnjih filmova sa tematikom horora u vidu triler avanture. Tada, davne 1975. kada je objavljen, gledaocima je zauvek ostao u sećanju. Ne samo zbog činjenice da ovako nešto pre toga nije prikazano na filmskom platnu, već i zbog neverovatno realnih i zastrašujućih scena.

“Top Gan”

Da, i vaša mama misli da je Tom Kruz sladak. Ne samo to, i ona smatra da je pilotska uniforma na zelenookom frajeru izuzetno seksi. Da ne spominjemo romansu u filmu koja se dešava između Keli Makgilis i Kruza. To je jedan od onih filmova na koji vaša majka misli kada kaže da su joj ovi današnji filmovi bezveze.

“Prohujalo s vihorom”

Znate da je ovaj film prosto deo opšte kulture, ali stvarno nikada niste imali nerava da ga odgledate do kraja, ali pokušajte, možda baš sa mamom, mada ga je ona verovatno gledala već stotinu puta. Iako je tematika filma generalno teška, to nije razlog da ga ne gledate, posebno zbog fantastične Vivijen Li čija uloga u filmu važi za jednu od najvećih u analima kinematografije.

411 Mamina preporuka: Taj film moraš pogledati!

“Prljavi Ples”

Ultimativni hit osamdesetih. Patrik Svejzi u tada popularnom džinsu, mlađahna Dženifer Grej koju ovaj vešti plesač zavodi kroz ples i to kakav ples. Vaša mama zna šta označava pojam dobrog frajera i kako izgleda kada se prepustiš. Iako ste mislili daje ona suviše konzervativna.

DirtyDancing4 lg Mamina preporuka: Taj film moraš pogledati!

“Pobesneli Maks”

Ok, ovo stvarno niste očekivali, ali ona prosto zna neke stvari za koje ste mislli da ih uopšte nije svesna. Akcija, avantura, fantastika, triler, pozovite slobodno dečka na movie night i oduševite ga “svojim” filmskim ukusom. U glavnoj ulozi je tada dvadesettrogodišnji Mel Gibson, tako da je ovo vrlo važan faktor i verovatno jedan od razloga zbog kog se vašoj majci dopada ovaj film.

“Fatalna privlačnost”

Da li je moguće da zaista niste gledali ovaj filmski dragulj kada su u pitanju muško-ženski odnosi? Ako je tako, promenite to odmah. Vaša mama zna o čemu priča.

Maja Bunčić

Editors choice