Lejdi Gaga (Lady Gaga) je poznata po svojim nesvakidašnjim, kako mnogi cene užasnim autfitima i frizurama, ali pevačica hita “Born This Way” je bila prinuđena da malo smiri svoju blesavost kada je bila deveruša na venčanju svoje najbolje prijateljice u Meksiku.

Obučena u pink halter-haljinu koja je koštala 250 dolara, marke twobirds Bridesmaid, pevačica, 27, je izgledala elegantno i prefinjeno. Izgledala je kao grčka boginja sa svojim platinasto plavim talasima u kosi koji su bili prebačeni na jednu stranu i plivali po ramenima.

gaga1 Lady Gaga u pink haljini za deveruše – divan prizor!

Lejdi Gaga u ženstvenom i elegantnom izdanju

Dve deveruše, uključujući i Lejdi Gagu, nosile su veliki, roze cvet u kosi kao aksesoar, a koji se slagao sa stilom i bojom haljina.

Četiri druge dame su se poklapale sa Lejdi Gaginom haljinom do poda. S obzirom das u haljine krojene tako da mogu da se nose na 15 različitih načina, pevačica je svoju nasila kao halter i otkrila deo poprsja, dok su druge deveruše izgledale skromnije ostavivši grudi pokrivene.

Ova prilagodljiva haljina, koja je napravljena tako da odgovara svakom tipu tela, je svakako naglasila Gaginu vitku figure. Priča se da je pevačica izgubila oko 15kg prateći rigoroznu dijetu pre drugaricinog velikog dana.

Lejdi Gaga je očito bila emotivna tokom ceremonije, jer je viđena da je pustila koju suzu dok je Bo (Bo) izgovarala svoje zavete. I svoje dužnosti deveruše je obavila, popravila je drugarici veo pre nego što je ova krenula put olatara, i pomagala joj je da drži bidermajer tokom ceremonije.

gaga2 Lady Gaga u pink haljini za deveruše – divan prizor!

Gaga je bila uz najbolju prijateljicu u svakom trenutku

Tekst: Maja Luković

Comments