Poznata mama, Kortni Kardašijan trudi se da svojoj deci podari puno pažnje i da provodi vreme sa njima. Pored materijalnih stvari, ona zna da je najbitnije pružiti im ljubav, a za osmeh na njihovom licu, Kortni bi dala sve.

Nije život rijaliti program i nisu čari života snimljene kamerama. Najdivniji trenuci su oni koje Kortni provodi u miru i tišini svog doma, sve dok njena deca ne naprave lom.

Ona ima sina Mejsona koji ima četiri godine i kćerku Penelope koja je tek proslavila prvi rođendan.

Kada je ukrašavanje sobe u pitanju, Kortni se potrudila da sve bude na svom mestu. Magičan prostor u kojem borave njena deca obogatila je sitnim detaljima i magičnim elementima.

Slikala se za magazin “Mini” i tom prilikom pokazala deo dečije sobe koju je uredila po svom ukusu. A kako se ona snašla u ulozi majke i da li joj je materinstvo teško palo, saznaćete.

19 Kortni Kardašijan unosi magiju u život svoje dece

Kotni ima prioritete u svom životu, a na prvom mestu su joj deca. Nema stvari koja je važnija od Penelope i Mejsona, a na mestu ispod njih nalazi se njihov otac, a njen suprug.

27 Kortni Kardašijan unosi magiju u život svoje dece

Ja obožavam belu boju i volela bih da mi sve prostorije budu u beloj boji. Ipak, odlučila sam se da eksperimentišem, rekla je Kortni.

36 Kortni Kardašijan unosi magiju u život svoje dece

Pored puno detalja, naša kuća je prepuna igračkama kojima se zabavljaju Penelope i Mejson, dodala je prelepa Kortni.

45 Kortni Kardašijan unosi magiju u život svoje dece

Violeta Stojanović

Comments