Svetskim medijima je nedavno odjeknula vest da su se Aleksis Bledel i zvezda serije “Mad Men”, Vinsent Kartejser, tajno venčali početkom leta. Međutim, oni nisu prvi par koji se “sakrio” od očiju javnosti i venčao u tajnosti, jer je mnogo poznatih parova odlučilo da čin svog venčanja zadrži samo za sebe i članove porodica.

Stoga vam mi danas predstavljamo venčanja poznatih parova koja su bila strogo čuvana tajna.

Iako smo o njihovoj vezi do sada saznali gotovo sve, muzički moguli Bijonse i Džej Zi venčali su se 2008. godine na tajnom venčanju održanom u Džejevom apartmanu u Njujorku. Srećnici koji su bili prisutni na njihovoj turneji “On The Run” imali su prilike da vide snimke sa tog, za njih dvoje, velikog dana.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna bijonse i dzej zi Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds još jedan su u nizu parova koji su se venčali u tajnosti. Jedini detalji koji su nam poznati otkriveni su u magazinu “Martha Stewart Weddings”, a tiču se ručno rađene haljine brenda Marchesa, koju je glumica nosila na venčanju održanom u Čarlstonu.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna blejk lajvli i rajan rejnolds Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Par iz snova, koji je popularnost stekao zahvaljujući serijama “Tračara” i “Okrug Oranž”, Lejton Mister i Adam Brodi, venčao se početkom ove godine na tajnoj ceremoniji održanoj u Kaliforniji.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna lejton mister i adam brodi Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Španski glumci Penelope Kruz i Havijer Bardem znali su se mnogo pre nego što su odlučili da započnu vezu. Venčali su se tajno 2010. godine na Bahamima, a do sada je otkriveno samo da je prelepa glumica tom prilikom nosila venčanicu John Galliano.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna penelope kruz i havijer bardem Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Iako su u filmu “Dream House” glumili bračni par, Rejčel Vajs i Danijel Krejg u stvarnom životu venčali su se tek 2011. godine na tajnoj ceremoniji održanoj u Njujorku, kojoj su prisustvovali samo članovi najuže porodice.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna rejcel vajs i danijel krejg Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Par koji se upoznao na snimanju filma “Pearl Harbour”, Dženifer Garner i Ben Aflek, počeo je da se zabavlja tek 2004. godine. Tokom godina, njih dvoje su se verili, Dženifer je ostala trudna, a onda su se i tajno venčali.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna dzenifer garner i ben aflek Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Gvinet Paltrou i Kris Martin venčali su se 2003. godine u Santa Barbari, dok je vest o njihovom venčanju odjeknula tek nekoliko nedelja kasnije.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna gvinet paltrou i kris martin Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Nakon što su se upoznali na setu tokom snimanja filma “Black Swan”, Natali Portman i Benžamin Milpje dobili su sina Alefa, a potom su se i tajno venčali 2012. godine. Poznato je samo da je popularna Oskarovka na venčanju nosila haljinu Rodarte.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna natali portman i benzamin milpjed Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Iako su ih fotografi do sada slikali bezbroj puta na crvenom tepihu, brazilski supermodel Žizel Bundšen i sportista Tom Bredi nisu ih pozvali na svoje venčanje održano na Kostariki 2009. godine.

vencanja poznatih strogo cuvana tajna zizel bundsen i tom brejdi Koji poznati parovi su se venčali u strogoj tajnosti?

Izvor fotografija: dailymail.co.uk, popsugar.com, digitalspy.com, express.co.uk, independent.ie, nydailynews.com

Jasna Đorđević

Comments