Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Prilično je očigledno da svi trenutno pate od venčane groznice – a zašto da ne? Kad god počne da se priča o nekom novom venčanju, automatski počnemo da se prisećamo nekog starog, pogotovo venčanja poznatih, od ekstravagantne afere Kim Kardašijan (Kim Kardashian) koja se protegla na čitava 72 dana pre nego što je ugledala “lepotu” brakorazvodnog papira, do Kejt Mosinog (Kate Moss) izuzetnog venčanja koje se odigralo na prelepim poljanama Engleske, sa sve devojačkom žurkom koja je okupila samo najpoznatnije ličnosti.

Tokom godina, prisustovali smo različitim venčanjima – od onih stereotipnih histeričnih gde svi moraju da rade onako kako mlada kaže, i onih gde se mlade odluče za belu haljinicu i na ceremoniju čak odu bose! Svakako, svaka od mladi zaslužuje da bude pomenuta, jer je ipak doprinela lepoti sopstvenog venčanja na sebi svojstven način.

Ovo je očigledno. Kada se Kim Kardašijan (Kim Kardashian) udavala za Krisa Hamfriza (Kris Humphries) 2011. godine (znate priču o braku koji je trajao 72 dana i razvodu koji je trajao 4 puta duže), bila je potpuna noćna mora! Od 3 Vera Wang haljine do sređivanja svakog i najmanjeg detalja, bila je klasična histerična mlada sve do momenta dok nije krenula ka oltaru. Ako niste videli kako je sve izgledalo, možete naći sve na internetu, mada bi Kris Džener (Kris Jenner) potpuno odlepila kada bi znala da toga još uvek negde ima!

kimm Kim Kardašijan: Najveća venčana histerija

Možda naporna tokom planiranja, ali prelepa na sam dan venčanja

Tekst: Maja Luković

Editors choice