Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Nema polemike oko toga da su se šeširi vratili u modu. Bilo da Kejt Midlton upotpunjava svoju odevnu kombinaciju, koju čini plava kaput-haljina Christopher Kane, plavim šeširom ili imajući u vidu šešir Farela Vilijamsa koji ne skida u poslednje vreme, prosto, šeširi su svuda i vi morate imati bar jedan.

A pošto je sada i sezona venčanja, zašto ne biste iskoristili ovu priliku i isprobali ovaj modni trend. Modiskinja Pipe Midlton će vas posavetovati kako da nosite šešir, a da ne izgledate kao mladina mama.

Prvo izaberite šešir, pa garderobu

Možete doći u iskušenje da kupite šešir na kraju, ali to bi bila velika greška. Kupite uvek prvo šešir, kako biste onda celu kombinaciju isplanirali prema njemu.

Odaberite pravi oblik

Mali šešir u obliku kutije za pilule koji se nalazi na vrhu vaše glave stvarno je popularan. Takođe razmislite o visokim šeširama ukoliko želite da dobijete na visini. Ali ako nosite široku ili slojevitu garderobu, želećete manji šešir.

rosie olivia pink hat how to wear a hat by pippa middleton millener rosie olivia shopping bag handbag Kako nositi šešir na venčanju: Saveti modiskinje Pipe Midlton

Kako da nosite šešir?

Na koji deo glave ćete tačno staviti šešir umnogome zavisi od vaše frizure. Ako nosite razdeljak sa desne strane, onda stavite razdeljak na desnu stranu, jer u tom slučaju imate više kose na desnoj strani, pa ćete ovako to izbalansirati.

Uklopite šešir sa autfitom

Ako volite da uklapate tašnu sa ostatkom odevne kombinacije, to se ne preporučuje kada je šešir u pitanju. Ako recimo nosite plavu haljinu, sa plavim aksesoarom na glavi izgledaćete jeftino.

Veliko ili ništa!

Ako ste razmišljali o fascinatorima, nemojte. Ili uzmite veliki šešir ili ništa. Ne plašite se velikih šešira, jer je to zapravo kul.

rosie olivia green hat pippa middleton milliner rosie olivia tips how to wear a hat shopping bag handbag Kako nositi šešir na venčanju: Saveti modiskinje Pipe Midlton

Odaberite pravi šešir za pravi događaj

Odabir pravog šešira u potpunosti zavisi od toga na koji događaj idete. Na primer, mnoge žene odabiru šešire koji se nose visoko na glavi, jer na nekim događajima, to podrazumeva da ćete morati da se ljubite i pozdravljate sa mnogo ljudi, zato šeširi sa širokim obodom nikako nisu dobar izbor. Međutim ako idete na trke, onda slobodno uzmite veći šešir.

Lenka Gatić

Editors choice