Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

1/6

Sigurno želite da se opustite pred venčanje i malo zabavite, a odlična ideja za takvu aktivnost jeste da pogledate neki romantičan film koji kao tematiku ima samo venčanje. Ko zna, možda vam upravo sine neka ideja kakvu venčanicu da izaberete ili kako prostor da uredite jer filmovi mogu biti itekako inspirativni. Mnogi filmovi završavaju se raskošnim venčanjem gde mlada izgleda poput princeze dok korača ka oltaru.

Bez sumnje romantične komedije gde prelepi, mladi ljudi prolaze kroz niz teškoća pre nego što se jedno drugom zakunu na večnu ljubav pred svima, najbolji je način da se zabavite, opustite i uz kokice prepustite uživanju sa voljenom osobom pored sebe. Svaki film bajka je za sebe, a mi smo izdvojili za vas da pogledate neka najpopularnija ostvarenja koja predstavljaju pravu avanturu.

“Svadbeni pevač” (The Wedding Singer)

Ovaj film je zabavan, romatičan i buduće mlade će ga naprosto obožavati. U filmu glavni glumac, Robi Hart je pevač na venčanjima kojeg verenica ostavlja pred oltarom, s objašnjenjem da ne može da se uda za njega zbog njegovog neozbiljnog i neisplativog posla.

Skrhan bolom Robi (Adam Sandler), počinje da upropaštćava tuđa venčanja. Upoznaje Juliju (Drew Barrymore), konobaricu kojoj je potrebna pomoć oko organizacije njenog venčanja. Ona nekako uspeva da se probije do emocionalno uništenog Robija, koji ne ostaje hladan na njenu pažnju, te se vrlo brzo zaljubljuje. Od Julijine rođake Robi saznaje kako se ona udaje samo zbog novca i sigurnosti, ne iz ljubavi, što ga pokreće da pokuša da pronađe pravi posao. Dalje vam ništa nećemo otkrivati, pustićemo sami da saznate kako se film završava.

film Wedding Singer Ove filmove morate pogledati pre venčanja!

Editors choice