Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

“Pre svitanja” (Before Sunrise, 1995)

Nakon što su se mladić i devojka upoznali u vozu, negde u Evropi, odlučuju da provedu dan u Beču, pre no što će se rastati. Od trenutka kada su se ugledali rađa se velika ljubav. Ovaj film, u kome glavne uloge tumače Itan Houk (Ethan Hawke) i Džuli Delpi (Julie Delpy), posve je drugačiji od drugih filmova koji obrađuju temu prave ljubavi. Šta se desilo nakon što je svanulo, kakav je njihov dogovor bio i da li se njihova ljubav dalje razvijala, samo su neka od pitanja koja se nameću i zbog kojih ovaj film morate pogledati.

163 Filmovi odgovaraju na izazov prave ljubavi

Na naše veliko zadovoljstvo, devet godina kasnije snimljen je nastavak ovog filma pod imenom “Pre zalaska sunca” (Before Sunset)

“Ja ću budan sanjati” (What Dreams May Come, 1998)

Ljubavi mogu biti prolazne, a mogu trajati i čitav život. Smrt je jedina koja zaista prekida pravu ljubav. No, u filmovima ponekad ni smrt nije dovoljna da bi rastavila dvoje ljudi kojima je oduvek bilo predodređeno da budu zajedno. Glavni lik, koga tumači Robin Vilijams (Robin Williams), gubi život u saobraćajnoj nesreći i “budi” se u Raju, koji zapravo predstavlja jednu od slika koje je stvorila njegova, još uvek živa, žena. Pogledajte film u kome ni smrt ne predstavlja prepreku ljubavi.

243 Filmovi odgovaraju na izazov prave ljubavi

Kažu da ljubav ruši sve prepreke, ali da li može da nadvlada smrt?

“Voli me, ako se usuđuješ” (Love Me If You Dare, 2003)

Kao odrasli, dvoje najboljih prijatelja, koje glume Marion Kotijar (Marion Cotillard) i Gijom Kane (Guillaume Canet), nastavljaju svoju čudnu igru koju su započeli još kao deca. Igra uz koju su odrasli sastoji se u osmišljavanju najluđih izazova. Naravno, vremenom shvataju da ne mogu da žive jedno bez drugog, ali da li su na kraju uspeli da odgovore na najveći izazov koji im je sama ljubav postavila?

341 Filmovi odgovaraju na izazov prave ljubavi

Zbog prave ljubavi vredi rizikovati

“Večni sjaj besprekornog uma” (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004)

Džim Keri (Jim Carrey) i Kejt Vinslet (Kate Winslet) našli su se rame uz rame u jednoj od najlepših i najčudnijih filmskih ljubavnih priča. Ovaj par podvrgava se procesu brisanja pamćenja nakon što se njihova veza pretvorila u pakao. U trenutku kada se proces toliko zahuktava da više ne može da se prekine, oboje shvataju da je podvrgavanje ovom tretmanu bila greška. Ovaj film ima dva moguća kraja – ili ćete proklinjati njihovu tragičnu odluku ili će vam se kez razvući od uveta do uveta. Sve što treba da uradite, jeste da potražite ovaj film.

439 Filmovi odgovaraju na izazov prave ljubavi

Da li prava ljubav zaista može da se izbriše ili će vas proganjati do kraja života?

“Jedan dan” (One Day, 2011)

Dekster (Dexter) i Em (Em) su proveli noć nakon mature zajedno. Film prikazuje njihov odnos koji se razvijao iz godine u godinu, beležeći njihove uspone i padove uvek na isti dan kada su se i upoznali. Šta se desilo nakon brojnih izliva ljubavi, patnje, čistog prijateljstva i veza sa drugima, saznaćete samo ako odgledate ovaj film, a to vam svakako preporučujemo.

524 Filmovi odgovaraju na izazov prave ljubavi

Jedna noć ponekad može da vas veže za čitav život

Tekst: Tamara Biljman

Editors choice