Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada je u pitanju period trudnoće, pa i onaj neposredno nakon iste svaka žena je priča za sebe. Tačnije svako telo ima svoja pravila i zakone, a period vraćanja na devojačku figuru varira od osobe do osobe.

Nekim ženama je tako lako da izgube 15 kilograma nakon porođaja, dok druge (nažalost ipak veći deo pripadnica lepšeg pola) muče muku i po par godina. Ima nešto u naslednom faktoru, ima još više rekla bih u ophođenju prema telu i slatkišima tokom same trudnoće, ali ipak je krucijalan naš metabolizam nakon što postanemo mame.

U svakom slučaju svaka mama na ovom svetu reći će vam da se sa lepotom roditeljstva ne može ništa meriti, tako da su i ti kilogrami nekako manje važni nego ranije, tačnije više nisu najvažniji. U stvari vi postajete same sebi na drugom mestu.

Da je pitanje samo meseca kada ćete izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću vratiti devojačku liniju potvrđuju vam naše i svetske poznate ličnosti i poneki primer iz vašeg komšiluka.

Slatkiše svedite na minimum, u jelovnik ubacite mnogo voća i povrća, šetajte sa bebicom, a za ostalo će se pobrinuti priroda, ne brinite. Bićete i vi zgodna mama kojoj niko ne veruje da se upravo porodila. Sigurna sam!

Adrijana Lima je i pored dve devojčice jedna od najplaćenijih manekenki na svetu. Svaka čast!

unnamed2 Da li je moguće biti mama, a dobra riba?

Severina je još jedna u nizu “srpskih snajki” koja je neposredno nakon porođaja bila u stanju da stane ispred objektiva u kupaćem kostimu.

Severina Vuckovic foto Ivan Vucicevic 135 460x690 Da li je moguće biti mama, a dobra riba?

Editors choice