Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Miranda Ker je jedan od najplaćenijih modela današnjice, kao i jedna od najstilizovanijih žena na svetu. U njen ukus za modu možemo da se uverimo kroz nepogrešive kombinacije koje nosi. Ako vam je potrebna inspiracija za cipele za venčanje, kopirajte stil Mirande Ker!

Miranda je na jednom događaju uz crno-belu haljinu obula crne cipele. Možda crna boja nije svakidašnja boja za cipele za venčanje, ali zašto ne biste eksperimentisale. Možete je nositi uz klasičnu venčanicu, ali i uz haljinu.

Za one koje vole udobnost, mogu odabrati neke od velikog izbora ravne obuće. Poslednjih sezona, ova obuća izgleda veoma elegantno, pa ćete moći da ih nosite i na venčanju.

Igrajte se sa bojama i umesto klasičnih belih, ponesite plave cipele koje možete uz belu venčanicu kombinovati sa nekim drugim plavim detaljima. Ako je vaša venčanica krem boje, možete poneti cipele u istoj boji.

Želite da zasijate na venčanju? Ponesite cipele sa šljokicama.

Pogledajte neke od cipela Mirande Ker!

Cipele za venčanje Kopiraj stil Mirande Ker Cipele za venčanje: Kopiraj stil Mirande Ker Cipele za venčanje Kopiraj stil Mirande Ker 3 Cipele za venčanje: Kopiraj stil Mirande Ker Cipele za venčanje Kopiraj stil Mirande Ker 2 Cipele za venčanje: Kopiraj stil Mirande Ker Cipele za venčanje Kopiraj stil Mirande Ker 46pg Cipele za venčanje: Kopiraj stil Mirande Ker Cipele za venčanje Kopiraj stil Mirande Ker 5jpg Cipele za venčanje: Kopiraj stil Mirande Ker Cipele za venčanje Kopiraj stil Mirande Ker 4jpg Cipele za venčanje: Kopiraj stil Mirande Ker

Mirjana Radojević

Editors choice