Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

“Ja nisam poseban, u to sam siguran. Ja sam običan čovek, sa običnim mislima, i vodio sam običan život. Nisu mi posvećeni spomenici i moje ime uskoro će biti zaboravljeno, ali voleo sam jednu osobu svim srcem i dušom. To je uvek bilo dovoljno…” Ovako počinje jedna od najlepših ljubavnih priča, poznata “Beležnica” (The Notebook) Nikolasa Sparksa (Nicholas Sparks).

145 “Beležnica”: Čudesna priča o jednoj ljubavi

Svoj prvi uspeh Sparks je postigao 2001. godine romanom “Beležnica”

Nikolas Sparks je američki autor međunarodnih bestselera. Do sada je objavio dvanaest romana, koji su prevedeni na preko trideset jezika, a neki od njih su i ekranizovani: “Beležnica” (The Notebook), “Poruka u boci” (Message in a Bottle) i “Šetnja za pamćenje” (A Walk to Remember).

Posle Drugog svetskog rata i povratka u Severnu Karolinu, tridesetjednogodišnji Noa ne može da zaboravi devojku koju je izgubio pre više od decenije. Dvadesetdevetogodišnja Ali treba da se uda za bogatog advokata, ali ne prestaje da misli na mladića koji joj je pre mnogo godina ukrao srce. Tako počinje priča o ljubavi toliko istrajnoj i dubokoj da tragediju pretvori u trijumf, toliko moćnoj da čini čuda.

230 “Beležnica”: Čudesna priča o jednoj ljubavi

To je roman koji nam govori o ljubavi – bezvremenoj i svevremenoj; dirljiva priča zbog koje ćemo iznova poverovati u pravu ljubav

Editors choice