Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Balerina Meri Helen Bauers čak i kada je bila trudna sa prvim detetom nije prestajala da pleše. Meri je žena koja stoji iza fitnes kompanije Ballet Beautifull, a takođe pomaže Victoria’s Secret modelima da lepo izgledaju na pistama.

Dokumentovala je faze svoje trudnoće u serijama predivnih fotografija, a sve ih je podelila na svom Instagram profilu.

Uglavnom je dobijala podršku, ali takođe se suočila i sa kritikama jer su, čak i danas, trudnice koje prihvataju svoje telo zastrašujuća stvar za neke ljude.

Za nju je trudnoća bila čudesna i pošto je po prvi put mama, veoma uzbuđujuća. Nikad nije osećala povezanost sa svojim telom kao tada i nije želela samo da zabeleži ovaj poseban put, već i da ga podeli sa drugima.

Ova tridesettrogodišnjakinja, koja je najpoznatija po svom radu sa Natali Portman za njenu ulogu ”Crnog labuda”, plesala je tokom cele trudnoće uz odobrenje svog lekara. Balet joj je pomogao da izbegne bol u leđima i oticanje.

“Promene kroz koje vaše telo prolazi za vreme trudnoće toliko su radikalne, i zaista sam pokušala da prihvatim i proslavim svoje novo telo i nadam se da mogu da ohrabim druge žene da urade isto”, rekla je za “HuffPost”. “Takođe sam provela dosta vremena u poslednjih devet meseci razvijajući novu prenatalnu seriju za Ballet Beautifull koja će pomoći drugim budućim mamama da ostanu zdrave i aktivne tokom trudnoće.”

Arabesk Balet i u trudnoći Atetid Balet i u trudnoći Meri Balet i u trudnoći Meri helen Balet i u trudnoći Tandi Balet i u trudnoći Trudna balerina Balet i u trudnoći

Jovana Jovović

Editors choice