Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Kejt Midlton (Kate Middleton) je ono što svaka devojčica sanja – devojka koja je dobila svog princa, kraljevstvo, i kojoj se kočija posle ponoći nije pretvorila u bundevu. I, otkako je dobila svoju titulu, Kejt je u centru pažnje medija širom sveta. Pročitajte koje informacije imamo o ovoj prelepoj vojvotkinji!

Prethodni put smo naveli pet stvari koje o njoj ranije niste znali (ili jeste, a svejedno volite), sada navodimo još 5:

5. Nosi puno šešira… profesionalno gledano

Kejt Midlton je devojka za koju ne može da se kaže da nije širokih shvatanja. Dobro je poznato da je sa jednog fakulteta, po diplomiranju otišla na drugi, i odabrala oblast koja uopšte nije povezana sa prethodnom. Isto se zna da je radial kao planer događaja, web dizajner, ekspert za marketing. Dalje, kažu da je Kejt pronašla svoju strast u fotografiji, međutim, kraljevska porodica je insistirala da se mani ove karijere. Štaviše, Kejt je nedavno dala otkaz na poslu u kompaniji “Party Pieces” i to kako bi se pripremila za venčanje i sve ostale životne promene koje je čekaju.

Iako zvanično nema posao, imamo utisak da će biti jako zauzeta… i bogata.

4: Pronicljiva je i snalažljiva

slika party 10 stvari koje moramo da znamo o Kate Middleton (2. deo)

Posle raskida, Kejt je počela da izlazi i privlači pažnju muškaraca, a i medija

Ova devojka definitivno zna kako da se zabavlja! Nemojte poricati: svako je u nekom trenutku života posle raskida sedeo kod kuće uz kutiju (ili nekoliko kutija) različitih keksova i čokolada, i, naravno, dosta, dosta vina. Ali! Kada su Kejt i Vil raskinuli, tamo 2007. godine, ona nije sedela kod kuće i tugovala. Umesto toga, iskoristila je svoj celebrity status da pokaže bivšoj ljubavi šta je sve propuštala dok je bila s njim. Slike su bile objavljene širom sveta, i pokazivale nju kako se dobro zabaljva, ide sa žurke na žurku, izgleda prelepo i provodi se kao nikad u životu (iako izvori tvrde da je sve ovo radila da bi se osvetila princu i privukla njegovu pažnju). Vrlo strpljiva Kejt je uživala u ishodu ove strategije kada je  Vil dopuzao nazad, jedva 3 meseca posle raskida.

Svakako bolja strategija od slušanja ljubavnih pesama i gojenja, zar ne?

3. U principu je ne prate skandali

Kraljevska porodica se možda kreće u pravcu modernijih stavova nego ranije, ali niko ko nosi krunu ne podržava skanda. Na svu sreću, tiha i staložena Kejt je bila predmet samo nekoliko skandala otkako je počela da se dejtuje sa princom. Zapravo, mediji širom sveta stalno nešto pokušavaju da prikače. Poznate su one slike Midlton porodice gde su, pa, ne baš trezni. Ali, opet, u poređenju sa toples Ferginom slikom (Fergie) ili aferama princa Čarlsa (Charles), ova slika je ništa!

2. Prirodno je prelepa

Visoka 175cm, Kejt se drži na pravoj visini. Činjenica da žena te visine može da održi konfekcijski broj 2 (po našim standardima je to 28, 30) mora biti čaroban metabolizam, zar ne?

Iako je to možda tačno, svi znaju da Kejt obožava vežbanje, i provodi oko sat vremena svaki dan radeći neke vežbe. Čak se priča da je u prošlosti bila pušač jer se za nikotin zna da suzbija glad. Nna svu sreću, princ Vilijam se pobunio protiv ove ružne navike, pa je prestala. Sada se fokusira na održavanje linije i mršavost na zdrav način, kao što je vežbanje nasamo ili uživanje u vanskim aktivnostima sa princom, na primer u skijanju ili vožnji bicikla.

1: Ona je modna ikona

Iako su Kejt i  Vil već bili prijatelji na univerzitetu “St. Andrews”, izvori kažu da ju je princ primetio tokom modne revije 2001. godine. Naravno, sigurno je izgledala čarobno u papirnoj kesi, ali verovatno nije škodilo što je bila u bikiniju sa potpuno providnim topom.

kejt1 10 stvari koje moramo da znamo o Kate Middleton (2. deo)

Stil Kejt Midlton, pre kraljevske krune

kejt2 10 stvari koje moramo da znamo o Kate Middleton (2. deo)

…otkako je postala deo kraljevske porodice

Naravno, njena svakodnevna garderoba je mnogo skromnija, ali njen prirodni instinct za modu joj je obezbedio mesto mesto u modnom svetu. Zapravo, novine je uporno slove sa modna ikona, tako da nema sumnje da ćemo slušati još mnogo o Kejtinom izuzetnom ukusu.

Kraljevsko zahvaljuje svojoj zvezdi padalici da je Kejt mnogo konzervativnija od onoga kakva je mogla da bude. Jer, nešto nam govori da kraljica ne bi baš bila presrećna da ima nekoga previše ekstravagantnog u kraljevstvu.

Maja Luković

 

Editors choice