Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

El Mekperson (Elle Macpherson) i Džefri Sofer (Jeffrey Soffer) su od svog venčanja napravili intimnu zabavu sa malenom grupom prijatelja i porodice. Na tropskom ostrvu Fidži, supermodel El i njen partner-milijarder Džefri su se venčali pred oko 15 gostiju.

“Džef i El su se venčali pre oko mesec dana,” dojavio je izvor “Ali, žele da to ostane u tajnosti.”

“Jako su srećni i zaljubljeni do ušiju”

Ceremonija se održala sredinom jula gde su prisustvovala i Elina dva sina – Arpad Flin (Arpad Flynn), koji ima 15 godina i njen desetogodišnjak Aurelijus Cu (Aurelius Cy).

El i njen petomesečni verenik su rekli svoje sudbonosno “Da” u privatnoj vili , u Laucula odmaralištu. Ova intimna zabava trajala je nedelju dana, a gosti su pristizali do pacifičkog raja u različito vreme, pre nego što je par razmenio zavete.

“Džef je zaista jedna normalna i opuštena osoba,” rekao je prijatelj porodice.

el Detalji intimnog venčanja supermodela Elle Macpherson na Fidžiju

El blista, zaljubljena do ušiju

Ne preterano glamurzona ceremonija je potpuno odgovarala parovom opuštenom stilu. Elina veridba za Džefrija u martu ove godine je postala javna stvar samo kada su El spazili sa čarobnim dijamantskim prstenom u Londonu, kasnije tog meseca.

Zaljubljeni par je počeo da se viđa 2009. godine ali su raskinuli u martu 2012. Oživeli su romansu kada je Džefri bio u helikopterskoj nesreći na Bahamima, što mu je ostavilo povrede na kičmi. Njegov prijatelj Lens Valdez (Lance Valdez) je umro tragičnom smrću u toj nesreći.  El je istog sekunda pojurila do njega gde su ga pripremali za operaciju i negovala ga do ozdravljenja. U to vreme, izvor je rekao, “El sleće u Majami i posećuje ga pružajući mu podršku kroz ovo teško vreme.”

s12 Detalji intimnog venčanja supermodela Elle Macpherson na Fidžiju

Raj u Pacifiku.

El je prethodno bila udata za modnog fotograda Žila Bensima (Gilles Bensimon), od 1986. do 1989. Kasnije je pronašla ljubav u zagrljaju francuskog finansijera Arpada Busona (Arpad Busson), sa kojim je dobila svoja dva sina. Arpad je sada u vezi sa Umom Turman (Uma Thurman) i par je dobio ćerku, Lunu (Luna), jula prošle godine.

Do sada, El i njeni dečaci su imali sedište u UK, ali kako neki izvori navode, nekadašnja voditeljka emisije “Fashion Star” planira da se preseli u Majami, na Floridi kako bi mogla da bude bliže Džefriju.

Maja Luković

Editors choice