Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Razmišljate o savršenoj svadbenoj torti za venčanje koje samo što nije? Ne brinite, mi imamo plan kao da je i dobijete dok trepnete!

1. Odaberite uglednu poslastičarnicu

Buduće mlade definitivno moraju da počnu svoju onlajn pretragu. Posetite poznate svadbene sajtove kako biste videli koji su utisci prethodnih parova. Potom posetite sajt poslastičarnice kako biste videli slike njihovog rada. Ako slike nisu od skoro, nije ni njihov rad. Želite da sarađujete sa poslastičarnicom za koju su prethodni mladenci imali reči hvale, i, isto tako, koje imaju široku ponudu i izbor.

Sledeće, trebalo bi da lično odete u poslastičarnicu i upoznate se sa osobljem. Jako je važno da iz poslastičarnice izađete sa slikom/vizijom torte – ili nacrtanom ili izvučenom iz kompjutera – tako da nema nikakvih iznenađenja. Ako vam se ne dopada nacrt torte, neće vam se dopadati ni sama torta. Većina poslastičarnica ima zaseban deo lokala gde sa klijentima prolazi kroz opcije i ponude u vezi sa svadbenim tortama. Ako vas prodavac požuruje ili ne može da odgovori na neka od najosnovnijih pitanja, trebalo bi da odete na neko drugo mesto.

Editors choice