Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

1/3

Čuvena jutarnja erekcija, dovoljno je fascinantna, da zaslužuje mit. Impozantnija nego svaka druga, izazvana stvarnim uzbuđenjem, a ne fiziološkom funkcijom penisa, gre’ota da se baci, misle muškarci.

A da bi se upotrebila, ona ne mora ni da se probudi, pričaju oni. Kao, priljubi joj se uz leđa, ona se samo malo promeškolji, i dok shvati šta se dešava, on već uživa u blagodetima zornjaka, vrućeg, sanjivog i rasanjivog.

Ma zornjak je nešto zbog čega je Bog vaspostavio erekciju i spustio je na muškarce, popud dažda na zrele klipove, da se plode i da rode, vaistinu. I nikad žene neće razumeti kako je to kad muškarac izlazeći iz polusna uđe u ženu, kao pozvan da vrši božiji posao, amen.

Pre ili kasnije, svaki par koji spava zajedno, okuša blagoslovene slasti mitskog zornjaka. I posle, ili lukavo ćuti, ili prećutno više ne pokušava, ili nastavi da prenosi mit, čisto iz pakosti, prema svima koji će se primiti, pre ili kasnije.

morningsex600x450 Zornjak je mit

Dakle, u stvarnosti, ako ste čvrsto spavali i probudili se sa neopevanom čvrstinom među nogama, taj osećaj će biti gotovo bolan, naročito zato što vam je bešika puna i što morate da sačekate da erekcija malo splasne da biste mogli da je ispraznite. Frustrirajuć osećaj. Takođe, namučićete se da svršite, sa punom bešikom i zornjak nikako neće biti kratko i slatko buđenje, nego trud i muka.

Editors choice