Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Čuvena jutarnja erekcija, dovoljno je fascinantna, da zaslužuje mit. Impozantnija nego svaka druga, izazvana stvarnim uzbuđenjem, a ne fiziološkom funkcijom penisa, gre’ota da se baci, misle muškarci.

A da bi se upotrebila, ona ne mora ni da se probudi, pričaju oni. Kao, priljubi joj se uz leđa, ona se samo malo promeškolji, i dok shvati šta se dešava, on već uživa u blagodetima zornjaka, vrućeg, sanjivog i rasanjivog.

Ma zornjak je nešto zbog čega je Bog vaspostavio erekciju i spustio je na muškarce, popud dažda na zrele klipove, da se plode i da rode, vaistinu. I nikad žene neće razumeti kako je to kad muškarac izlazeći iz polusna uđe u ženu, kao pozvan da vrši božiji posao, amen.

Pre ili kasnije, svaki par koji spava zajedno, okuša blagoslovene slasti mitskog zornjaka. I posle, ili lukavo ćuti, ili prećutno više ne pokušava, ili nastavi da prenosi mit, čisto iz pakosti, prema svima koji će se primiti, pre ili kasnije.

morningsex600x450 Zornjak je mit

Dakle, u stvarnosti, ako ste čvrsto spavali i probudili se sa neopevanom čvrstinom među nogama, taj osećaj će biti gotovo bolan, naročito zato što vam je bešika puna i što morate da sačekate da erekcija malo splasne da biste mogli da je ispraznite. Frustrirajuć osećaj. Takođe, namučićete se da svršite, sa punom bešikom i zornjak nikako neće biti kratko i slatko buđenje, nego trud i muka.

Editors choice