Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

3/3

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/Slika-1-Ukusne-poslastice3-130x158.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Planira tvoj dan, odeću i život

Još jednom, prelazimo preko fenomena preterano posesivne devojke i objašnjavamo ti da se radi o ženi koja želi da bude buduća mlada. Ona voli da planira tvoj dan, da ti odredi šta ćeš obući na posao ili u izlazak i da brine o malim i većim stvarima koje se tiču tvog svakodnevnog života.

Priča o budućnosti

Bilo šta i sve što je u vezi sa zajedničkom budućnošću jasan je pokazatelj da želi brak. Planiranje kakvu kuću bi trebalo da kupiš, grad u kom bi trebalo da živiš, način života koji bi trebalo da odabereš u narednih 10 godina – pokazuje njenu želju da bude uz tebe do kraja života!

312 Znaci da želi brak

Razmisli da li želiš isto što i ona

Time što čitaš ove znake znamo da se radi o dve stvari: pronašao si ljubav svog života i ovi znaci ti pokazuju da si u pravu što misliš da i ona želi da se skrasi ili se zabavljaš sa pogrešnom osobom, jer ona misli da je voliš, a ti ne možeš da podneseš stvari koje govori i radi. Ako je ovo prvo u pitanju – čestitamo, a ako je ovo drugo – beži što pre!

Tekst: Maja Luković

Editors choice