Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

3/3

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/Slika-1-Ukusne-poslastice3-130x158.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Planira tvoj dan, odeću i život

Još jednom, prelazimo preko fenomena preterano posesivne devojke i objašnjavamo ti da se radi o ženi koja želi da bude buduća mlada. Ona voli da planira tvoj dan, da ti odredi šta ćeš obući na posao ili u izlazak i da brine o malim i većim stvarima koje se tiču tvog svakodnevnog života.

Priča o budućnosti

Bilo šta i sve što je u vezi sa zajedničkom budućnošću jasan je pokazatelj da želi brak. Planiranje kakvu kuću bi trebalo da kupiš, grad u kom bi trebalo da živiš, način života koji bi trebalo da odabereš u narednih 10 godina – pokazuje njenu želju da bude uz tebe do kraja života!

312 Znaci da želi brak

Razmisli da li želiš isto što i ona

Time što čitaš ove znake znamo da se radi o dve stvari: pronašao si ljubav svog života i ovi znaci ti pokazuju da si u pravu što misliš da i ona želi da se skrasi ili se zabavljaš sa pogrešnom osobom, jer ona misli da je voliš, a ti ne možeš da podneseš stvari koje govori i radi. Ako je ovo prvo u pitanju – čestitamo, a ako je ovo drugo – beži što pre!

Tekst: Maja Luković

Editors choice