Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Njegove umorne oči se lagano sklapaju i otvaraju. Pogled mu je samo u teoriji mio, ali iza tih zenica boje ranog kestena krije se posesivna ličnost, željna kontrole i dominacije. Gleda me duboko kao da me analizira i hoće da mi usadi nesigurnost pri tom čineći me pred svetom svojom jedinom, najboljom, bezgrešnom.

Mazi me po kosi, šapuće svoje snove, udiše miris moje kože dok mi njegov zagrljaj postaje sve topliji i sve hladniji. Ležimo privijeni jedno uz drugo, ušuškani u jorgan i ja uporno verujem da imam sve što sam ikad želela. Osećam kako nežni dodiri postaju sve intenzivniji, grublji, njegove ruke hrle po mom telu bez pravca i reda. Te oči boje mladog kestena dobijaju sve bešnji odsjaj i on se transformiše u ono što potajno skriva. Dok strast preplavljuje sobu u sebi se borim sa njegovim idom i egom. Nema tabua niti zadrške, svaka maska pada i ja se od njegove dame pretvaram u njegov komad mesa i mada se trudim da zadržim neku otmenost, slagala bih kad bi rekla da mi sve to ne prija.

Prepuštam se, govoreći u sebi pa onda na glas “Radi mi to!”. Doživljavamo vrhunac, vreme gubi smisao, nalazimo se polusvesti… Tela su spojena kao Yin i Yang, spoj savršenog i nesavršenog koje se neprekidno pretače jedno u drugo. Osećam kako me jako steže oko struka i grize po vratu ali ne razmišljam o tome koliko ću modra biti posle, kao ni o tome kolikom mu jačinom zarivam nokte u leđa.

Bez ritma nema ni muzike Wannabe Magazine: Strast na dar

Ovo je samo trunčica ludila koja nas obuzima u ovakvim trenucima ekstaze. Ljubav, sem držanja za ruke i šaputanja stihova na uvo, ima i onu drugu  prljaviju stranu. Tema na koju se svi doživotno kikoćemo i obavezno stišamo glas kad o njoj pričamo. Svi se mi držimo onog svetog “Vođenja ljubavi”, poštovanja jedno drugog, bez ikakve pomisli na nešto zabranjeno!

Nastavak pročitajte ovde!

 

Editors choice