Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Znate ono kako ste jednog trenutka u srećnom braku, a drugog otkrijete kako vas muž s kojim ste provele 20 godina vara sa nekim ko je deset godina mlađi? E, pa, ja znam!

Mnogo bolje

Prešla sam put od žene koja odlazi sa mužem u klubove sa kolegama, majke đaka koji su već u srednjoj školi, do same tridesetdevetogodišnje žene. U ovom članku ću s vama podeliti sve one momente ključanja mozga, češkanja glave, da-li-je-ovo-nečija-šala-na-moj-račun, i slične trenutke iz mog samačkog života. Osetite se pozvane da učite iz mojih grešaka…

A gde je odgovornost u celoj priči?

Uh! Proklet da je samački život!

Da vam kažem šta mi najviše nedostaje u samačkom životu, pored muža. Oslonac! Mnogo bolje se snalazim u posvećenoj vezi, a jedan od najvećih razloga za to je što imam tu drugu osobu koju mogu da pogledam u oči i budem potpuno iskrena. Nikada nisam dobro lagala i ne divim se ljudima koji imaju tu veštinu. I kada sam bila udata, nabacivali su mi se i, kao većina žena, imala sam svoje male simpatije, ali nikada nisam prešla granicu. U tih 20 i više godina braka nisam ni poljubila drugog muškarca. Nisam mogla da zamislim da nekoga tako povredim (mog bivšeg muža koji, očito, nije brinuo o ovim stvarima).

Nemam više nekoga kome moram da pogledam u oči ako zabrljam, a i deca su mi odrasla pa više ne polažemo račune jedni drugima – ako će jedno od nas biti van kuće tu noć, samo pošaljemo sms ostatku, čisto da ne bi brinuli.

1slika1 Wannabe Magazine: Noćenja kod drugara/drugarica (za odrasle)

A gde je odgovornost u celoj priči?

Nastavak teksta pročitajte ovde.

 

Editors choice