Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Biti zaljubljen, složićemo se svi, najlepši je osećaj ili, još bolje, stanje koje čovek može da doživi. Ako pogledamo samo na trenutak, psihofizičko stanje organizma pre svega utiče na poboljšanje raspoloženja, podiže samopouzdanje i duševnu satisfakciju. Takođe, pojačano lučenje hormona utiče i na našu fizičku izdržljivost, veću odlučnost i hrabrost. Upoznavanje, produbljivanje odnosa sa novom personom povlači za sobom niz pozitivnih promena, tako da i okolina uživa u čarima naših osećanja.

Zašto su onda monogamija, pružanje ljubavi izgubljeni pojmovi? Šta bi sa dostizanjem onog iskrenog “Volim te”?

Ljubav danas ima veliku cenu. Obično košta nekoliko dobrih bundi, skupih cipela, markiranih torbi sa rokom trajanja onoliko koliko bankovni račun ima nula.

Ljubav nema cenu, niti merač, niti brojač. Nju ne čini datum u mesecu kada se ispoliramo kao stari fijaker,slikamo i označavamo na društvenim mrežama uz srceparajući opis. Ona zaslužuje mnogo više. Nju čine uzdasi, poljupci, poverenje. Tera nas da svaki dan živimo kao trenutak, punim plućima, ne razmišljajući o tome šta nas čeka. Navodi nas na smeh i suze, surovu ozbiljnost i sladak greh. Ume ponekad da iznervira, izbaci iz takta, zaboli, ali put do zvezda je trnovit. Međutim, iskrena ljubav nikad ne zabada nož u leđa, ona je pokretačka snaga ovozemaljskog sveta, još uvek neotkriveni perpetuum mobile (a tako je očigledno).

Editors choice