Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Tanak led

Instrukcije: okrenite se leđima ka partneru, a zatim savijte lagano napred, a dlanove stavite na pod. On vam ulazi otpozadi. Rukama vas obavija oko struka tako da nijedno od vas ne izgubi kontrolu. Ako počneš previše da se pomeraš napred, svoje dlanove čvršće pridržavaj na podu. Ako vas dlanovi zabole ili slično, možete se pomoći jastukom ili nečim sličnim i mekanim.

Zašto ćeš voleti ovu pozu: idealna je za zatezanje butina i guze. Plus, partner ulazi u tebe pod idealnim uglom koji gađa G-tačku, a i njegove ruke lako mogu stimulisati tvoj klitoris. Sve u svemu, idealno.

Glavna fora: dok je on u tebi, slobodno ga stimuliši da jednu ruku iskoristi kako bi te dodirivao po klitorisu ili grudima. Budi nevaljala!

slika 1uzd Uzbudi se danas: Led i trijumf

Eci peci pec, ti si mali zec, a ja mala, uzbuđena, eci peci pec

Trijumf

Instrukcije: neka vaš mužijak sedne na krevet sa nogama ispruženim ispred. Popni se polako na njega, približi mu se na kolenima, puzeći ka njemu, i spuštajući se lagano, ka i na njegov penis. Kada se dobro smestiš, nagni se glavom i leđima skroz nazad, tako da ti glava bude blizu njegovih stopala. Naravno, nateraj ga da iste te noge pre ove poze lepo opere. Šalim se! Glavu smesti baš između njegovih nogu. Rukama se pridržavaj oko njegovih zglobova. Jedino preostaje da se pomerate napred i nazad, da li zajedno ili samo on, ili samo ti, na vama je odluka.

Zašto ćeš voleti ovu pozu: ako ste bar malo savitljivi, ova poza će vam se veoma svideti. Stimulacija je neverovatna. Devojke, zavalite se, zatvorite oči i trijumfujte. Vaše celo telo, nežno i golo biće u rukama ljubavnika, koji će ga kompletno kontrolisati svojim pokretima.

Glavna fora: ako se lepo namestite možete ga nežno ljubiti po grudima, kada ide ka vama. Naravno, samo u slučaju ako nema debeo ljubavni tepih, inače… Ne preporučujem! Pu, pu…

Tekst: Milica Stankić

Editors choice