Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Zovite to razmenom ljudi, okarakterišite kao jezivo, ali, kako god da ovako nešto oslovite, nema poricanja da se svingovanje dešava sve češće.

Kada naiđete na bračni par koji svinguje, naravno da će prva pomisao biti kako su nemoralni, ludi, užasni, kako vam izazivaju gađenje, kako tako nešto ne može da se radi, ali morate priznati da vas crv sumnje izjeda iznutra i pita – zbog čega oni to rade i kako bi bilo kad biste i sami probali.
Većina ljudi koji svinguju su u srećnim brakovima i velika istina je da svingeri koji su u braku ne gledaju da nađu aferu ili romantiku izvan svoje bračne zajednice i svog doma; oni samo žele seks sa različitim partnerima – i žele da njihov partner to podržava i/ili želi istu stvar.

Mnogi parovi su saglasni da se ne radi o samom seksu sa drugom osobom nego o iščekivanju samog tog momenta. Kažu kako ih uzbuđuje to što ne znaju gde će ih noć odvesti sa tim novim ljudima koje su upoznali.

Budimo realni – bračni parovi često zapadnu u rutinu. Posao, deca, kućne obaveze, računi, pa sve to iz početka…. I svingovanje doprinosi uzbuđenju i ljuljuškanju tog svakodnevnog života.

Postoji mnogo varijacija na vezu bez obaveza (pred svingovanja). Često se parovi slože da budu u više veza istovremeno i to ne samo seksualne prirode nego i emotivne. Svingeri se često trude da održe svoje vanbračne aktivnosti što opuštenijim i laganijim moguće. Nijedan svingerski par nije isti, svako ima neku svoju verziju i varijantu.

s1lika1 Svingovanje se (zaista) dešava!

Kada se radi o svingovanju, sve varijante su moguće sve dok se nađu jednako otvorene osobe

Kao što je već pomenuto, postoje različite varijante svingovanja. Neki parovi se odlučuju da sve ostave na nivou poljubaca i laganih flertovanja. Drugi, opet, da sve svedu samo na seks. Treći pronalaze druge bračne parove (ili parove koji nisu u braku ali podržavaju svingovanje) i drže tu monogamnu svingersku vezu gde se samo njih četvoro viđaju. Ukoliko je par iz brak biseksualan, dešava se da nađe drugi par istih sklonosti i onda se svih četvoro menjaju u zavisnosti od dogovora, želje, volje… U svakom slučaju, kada se radi o svingovanju, sve varijante su moguće sve dok se nađu jednako otvorene osobe.

Svingovanje ume da bude i skupo, jer se mnogo troši na skupu seksi odeću, restorane, odlaske u različita skupa odmarališta…

Editors choice